Beeld Tekst
Veghel, 12 mei 2017

Zandvoort maakt zich op voor Jumbo Racedagen ‘Driven by Max Verstappen’

Wie Max Verstappen dit jaar in Nederland in actie wil zien, moet er gas op geven. De Jumbo Racedagen die op 20 en 21 mei op het circuit in Zandvoort plaatsvinden, beloven namelijk weer tienduizenden raceliefhebbers te trekken. Vorig jaar bezochten maar liefst 100.000 bezoekers het grootste familie race-evenement van ons land. Fans van de racesport kunnen nog tot en met aanstaande dinsdag codes bemachtigen, bij aankoop van diverse actieproducten bij Jumbo. Deze actiecodes zijn te verzilveren voor een gratis ticket voor het evenement. Inmiddels zijn er al tienduizenden gratis tickets verzilverd. Ook is het merendeel van de tribune- en paddockkaarten door Circuit Zandvoort al verkocht.

Wie Max Verstappen dit jaar in Nederland in actie wil zien, moet er gas op geven. De Jumbo Racedagen die op 20 en 21 mei op het circuit in Zandvoort plaatsvinden, beloven namelijk weer tienduizenden raceliefhebbers te trekken. Vorig jaar bezochten maar liefst 100.000 bezoekers het grootste familie race-evenement van ons land. Fans van de racesport kunnen nog tot en met aanstaande dinsdag codes bemachtigen, bij aankoop van diverse actieproducten bij Jumbo. Deze actiecodes zijn te verzilveren voor een gratis ticket voor het evenement. Inmiddels zijn er al tienduizenden gratis tickets verzilverd. Ook is het merendeel van de tribune- en paddockkaarten door Circuit Zandvoort al verkocht.

De Jumbo Racedagen beloven mogelijk nóg spectaculairder te worden dan vorig jaar. Zo zijn er verschillende spannende raceseries als BOSS GP , zijn er diverse stuntshows en is er op de Jumbo Familiepleinen weer volop entertainment voor jong en oud. Er zijn vele supercars te bewonderen, het eigen racetalent kan worden getest in een racesimulator of kartbaan, er is volop lekker eten en drinken en verschillende DJ’s zorgen voor een goede feeststemming. Ook kan men vanuit de lucht de races op het circuit bekijken, in de 50 meter hoge Skywatch. En natuurlijk is het hoogtepunt één van de demonstraties van Nederlands grootste racetalent Max Verstappen.

Ga naar www.jumbo.com/racedagen voor meer informatie over het programma en gratis tickets voor de Jumbo Racedagen.