Veghel, 28 mei 2014

Vijf Jumbo huismerk producten internationaal bekroond

Jumbo Foodmarkt Koksproducten en Thuis-uit-eten producten ontvangen Superior Taste Award

Vijf huismerkproducten van Jumbo Supermarkten hebben vanwege hun superieure smaak een Superior Taste Award ontvangen van het International Taste & Quality Institute. Het gaat om twee producten van de recent geïntroduceerde Jumbo Thuis-uit-eten lijn (mango-passie jam en mayonaise zongedroogde tomaat) en drie producten van de vorig jaar gelanceerde Jumbo Foodmarkt Koksproducten lijn (smaakboter sjalot tijm, lemon-curry saus en kippenbouillon).

De Superior Taste Award is een unieke internationale erkenning, gebaseerd op testen die uitgevoerd worden door gerenommeerde chefs en sommeliers. De producten zijn volledig blind getest en beoordeeld op onder meer uiterlijk, reuk, structuur, smaak en mondgevoel.

Uitzonderlijk en opmerkelijk
Het koksproduct Lemon-curry saus is met één ster door het International Taste & Quality Institute uitgeroepen tot goed smakend product. De smaakboter sjalot tijm en kippenbouillon van de Jumbo Foodmarkt Koksproducten lijn en de mango-passie jam en mayonaise zongedroogde tomaat van de Thuis-uit-eten lijn hebben allen twee sterren ontvangen en zijn daarmee uitgeroepen tot opmerkelijk product.

Trots
Colette Cloosterman – van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten, is verheugd met de onderscheidingen: “Wij zijn blij dat deze kwaliteitsproducten zijn bekroond met een award. Dit onderstreept hoe bijzonder en smaakvol de Jumbo Foodmarkt Koksproducten en de Thuis-uit-eten producten zijn. Een prachtige toevoeging aan onze huismerklijn, waar we erg trots op zijn.”

Het International Taste & Quality Institute, gevestigd in Brussel, is de toonaangevende organisatie op het gebied van testen en promoten van superieure voedingsmiddelen en dranken.