Veghel, 31 juli 2015

Vergeten potje pindakaas mét vakantietip voor vakantiegangers bij Hazeldonk

Bij aankomst op je vakantieadres erachter komen dat je iets vergeten bent. Dat is bijna net zo vervelend als bij thuiskomt een lege koelkast aantreffen. Daarom schoot Jumbo vanmiddag vakantiegangers te hulp bij de drukke grensovergang Hazeldonk. Honderden Nederlanders die zwarte zaterdag probeerden voor te zijn, werden daar voorzien van het vaak vergeten potje pindakaas. Handig, bijvoorbeeld voor op de camping in het Zuid-Frankrijk. Met op de deksel de tip ’hoe een lege koelkast tegen te gaan’. Wie op z’n laatste vakantiedag al online boodschappen doet, kan deze op de terugreis meteen ophalen bij een Pick Up Point en zo extra lang in de vakantiemodus blijven.

“Wij zien in de zomervakantie traditiegetrouw de vraag naar typisch Hollands broodbeleg toenemen. Veel klanten kopen meer in om op vakantie niet mis te grijpen. De pot pindakaas is favoriet, op de voet gevolgd door het pak chocoladehagelslag”, vertelt Colette Cloosterman- van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo.

Tip voor thuiskomst

Ook thuiskomen en niets in de koelkast hebben liggen is vervelend. Cloosterman-van Eerd: “Velen bellen daarom op laatste moment een goede buur voor een snelle boodschap of bestellen een pizza.” Jumbo vindt dat het anders kan. Daarom gaf de supermarktketen reizigers die grens passeerden de tip om op de laatste vakantiedag boodschappen te doen via de Jumbo app. “Bij thuiskomst rijd je meteen langs een van onze meer dan 85 Pick Up Points om je boodschappen op te halen. Ideaal om het relaxte vakantiegevoel nog even vast te houden.”