Beeld
Veghel, 5 april 2017

Van zelfgebakken speltbrood tot pure notenpasta: Jumbo helpt bij een gezond en lekker ontbijt

Een gezond begin is het halve werk. Jumbo helpt je dit voorjaar op weg met de lancering van zeven vernieuwende ontbijtproducten gemaakt van pure ingrediënten. Zet bijvoorbeeld supersnel een zelfgebakken speltbrood op tafel, begin de dag met granola met wortel en cashew of geniet van pure notenpasta op je brood. Deze nieuwe, verantwoorde ontbijtproducten komen voort uit het Jumbo Innovatie Lab. Jumbo helpt haar klanten met het maken van gezondere keuzes en introduceert dit jaar maar liefst 200 gezonde(re) producten.

Bakmixen in weckpot
Even mengen, in de oven en klaar! Met de nieuwe bakmixen in weckpot zet je supersnel een gezond ontbijt op tafel. Maak je eigen 100% speltbrood, granolarepen of ontbijtmuffins. Verkrijgbaar vanaf week 12. Prijs: €5,99.

Granola van havervlokken
Cashew en wortel, Appel en rozijn of toch Kokos en kers? De drie nieuwe granola’s hebben havervlokken als basis, mild geroosterd met een klein beetje overgebleven fruit en vruchtensap. Honing, suiker of andere zoetmakers worden niet toegevoegd tijdens het bakken. Verkrijgbaar vanaf week 13. Prijs: €3,79.

Pure notenpasta’s
Noten zitten boordevol eiwitten en zijn rijk aan vitaminen en mineralen. De nieuwe pure notenpasta’s van Jumbo zijn gemaakt van 100% noten. Niets meer en niets minder. Ga voor Pure notenpasta gemaakt van gemalen geroosterde pinda’s, cashews en pecannoten. Of geniet van Pure amandelpasta van gemalen geroosterde amandelen.Verkrijgbaar vanaf week 14. Prijs: €3,99.

Havermout ontbijtmuffins
Aan de nieuwe bakmix voor havermout muffins hoef je alleen maar eieren en melk toe te voegen. Geef je eigen twist met cranberry’s, noten, banaan of appel. De muffins bevatten geen tarwe en zijn dus glutenarm. Tip: in het weekend bakken, invriezen en doordeweeks opeten. Verkrijgbaar vanaf week 15. Prijs: €1,95.