Veghel, 26 maart 2014

Tweeling uit Bunschoten wint Gouden Ticket voor familieparken met Nederlands grootste kleurplatenactie

De tweeling Sam en Mees Koelewijn (8) zijn de helden van hun klas. Zij deden mee aan de grootste kleurplatenactie ooit – georganiseerd door Jumbo en C1000 – en wonnen daarmee een Gouden Ticket. De hoofdprijs is goed voor één jaar lang onbeperkt entree naar 40 dag attracties met het hele gezin én een schoolreisje naar Attractiepark Duinrell. De tweeling uit groep 4 werd verrast op basisschool P.C.B. De Grondtoon in Bunschoten.

Sam en Mees konden hun geluk niet op. Sam: ‘Ik wil als eerste naar het Dolfinarium en pretpark Hellendoorn. Ik denk dat wij nu elk weekend aan papa en mama gaan vragen of we weer ergens anders heen gaan. Mees: Echt gaaf zo’n Gouden Ticket. En de hele klas was superblij, want we gaan door onze kleurplaat nu allemaal naar Duinrell!’
Jumbo Supermarkten en C1000 organiseerden dit voorjaar samen de grootste kleurenplatenactie die ooit in Nederland heeft plaatsgevonden. Bij 5,2 miljoen huishoudens viel het Dagje Uit-magazine met daarin een kleurplaat op de deurmat. Door deze in te kleuren en in te leveren bij een winkel van Jumbo of C1000, maakten kinderen kans op het Gouden Ticket.

Naast deze landelijke winnaar, heeft ook elke winkel van Jumbo of C1000 een lokale winnaar gekozen. Hij of zij kreeg vijf kaartjes voor één van de parken. Uit de lokale winnaars is door middel van een loting bepaald wie het Gouden Ticket won. De actie werd gehouden rondom de Dagje Uit campagne. Klanten van Jumbo en C1000 kunnen nog tot en met 13 mei sparen voor korting op veertig verschillende dagjes uit.