Beeld Tekst
Veghel, 12 juni 2019

Tweede Jumbo City in ’s-Hertogenbosch opent op voormalige EMTÉ locatie

Jumbo opent op woensdag 26 juni de deuren in de omgebouwde EMTÉ winkel aan de Hofvijver 2 in het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch. Deze Jumbo City is de tweede van het Brabantse familiebedrijf in ’s-Hertogenbosch en de zevende in het land. Bezoekers en inwoners van de Bossche binnenstad kunnen vanaf de opening in de zeer volledige winkel terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een ruim aanbod aan verse producten voor thuis of onderweg. Alle maaltijden uit eigen keuken en producten uit de La Place bakkerij worden bereid volgens unieke recepturen en zijn verkrijgbaar tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is. Jumbo City opent op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van ‘s-Hertogenbosch en omgeving graag om 9.00 uur.

De supermarkt aan de Hofvijver 2 sloot op zaterdag 1 juni om 13.00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 26 juni verder te gaan als Jumbo City. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo City aan de Visstraat en bij de Jumbo winkel aan de Helftheuvelpassage in ‘s-Hertogenbosch.

Food- en winkelbeleving
Filiaalmanager Monica Barten is trots op de vernieuwde winkel. “We zijn van ‘groen’ naar ‘Jumbo geel’ gegaan. Met de vertrouwde medewerkers, het uitgebreide assortiment en onze lage prijzen zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo City in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Zij kunnen bij ons terecht voor zowel vers bereide producten én de dagelijkse boodschappen, een mooie combinatie! Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo City.”

Gemak centraal
Jumbo City ‘s-Hertogenbosch combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt en van restaurantketen La Place. Zo biedt het de klant ruim 1.100 vierkante meter aan winkelgemak en een ruime keuze uit meer dan 13.000 artikelen. Klanten kunnen er terecht voor een breed aanbod van dagelijkse boodschappen en een ruim aanbod La Place producten. Zoals lekkere ontbijt- en lunchproducten uit eigen La Place bakkerij, verse sappen en smoothies, vers belegde broodjes, La Place worstenbroodjes en de ter plekke gemalen La Place koffie. Daarnaast heeft de winkel een groot aanbod aan vers bereide producten en maaltijden uit de keukens, waaronder gebakken fish&chips, verse sushi en salades, vegetarische maaltijden, verse pizza’s, diverse maaltijdcomponenten en een uitgebreid biologisch assortiment. Zij kunnen alle vers bereide producten en maaltijden meenemen voor thuis of onderweg, of het ter plaatse nuttigen in het La Place café op de entresol. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn onder meer chocoladebollen en vers gebrande noten. Verder beschikt de winkel over een slijterij, een PostNL pakketpunt, een OV-oplaadpunt en een inzamelstraat om de klant van alle gemakken te voorzien. Tevens is er ruim parkeergelegenheid in de omgeving van de winkel.

Binnenstedelijke wensen
“We zijn verheugd met de nieuwe Jumbo City in ‘s-Hertogenbosch”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie. “Na de gemakswinkels in Amsterdam, Groningen, Eindhoven, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch Visstraat is dit de zevende Jumbo City van het land. Ik ben er trots op dat we vanaf nu ook op deze locatie in ‘s-Hertogenbosch kunnen inspelen op de wensen van de binnenstedelijke klanten om snel en gemakkelijk de dagelijkse boodschappen te doen, maar ook om een lekkere verse maaltijd mee te nemen voor onderweg of thuis. Uiteraard tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is. We zijn zo steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft. Zo maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.”

Feest tijdens openingsweek
Op de openingsdag ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Daarnaast worden klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, in de openingsweek (tot en met zondag 30 juni) getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart. Tevens kunnen klanten in de openingsweek hun oude boodschappentas omruilen voor een speciale Jumbo designer-boodschappentas. Tijdens de gehele verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begon in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo City nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.