Beeld Tekst
Veghel, 8 juni 2020

Twaalf Superior Taste Awards voor Jumbo huismerk producten

Twaalf huismerkproducten van Jumbo zijn internationaal bekroond met een Superior Taste Award, uitgereikt door het onahankelijke International Taste Institute. De producten vielen in de smaak bij een jury van tweehonderd chefkoks, waaronder enkele Michelinsterrenkoks. Twee producten kregen drie sterren, drie producten ontvingen twee sterren en zeven producten kregen een ster.

Bekroningen

Tijdens de jaarlijks terugkerende wedstrijd voor supermarktproducten, ontvingen de Jumbo Chocolademelk Halfvol en Pakket voor paddenstoelen wok mix drie gouden sterren. De Jumbo chocolademelk heeft voor het 3e jaar op rij een Superieur Taste Award met 3 sterren ontvangen en is daardoor nu bekroond met een Crystal Award. De Jumbo Biologische Siroop Blauwe Bes, La Place pasta en de nieuwe Jumbo American Pancakes kregen een tweesterren International Taste Award. De Jumbo Kipschnitzel met pompoen, Verse tomatensoep, Indonesische rijsttafel, Quiche ham&prei, Pastasaus tomaat mascarpone en Spinaziewrap tonijnsalade kregen een Taste award met één ster.

“Onze klanten willen steeds makkelijker en sneller koken, terwijl het natuurlijk wel lekker en het liefste ook gezond moet zijn”, zegt Olaf de Boer, Directeur Commercie bij Jumbo. “Met ons assortiment spelen wij in op deze trend en maken lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar voor iedereen. We investeerden afgelopen jaar volop in ons hoogwaardige huismerkassortiment en dat wordt nu beloond. We zijn enorm trots dat een jury, die bestaat uit onder andere Michelinsterrenchefs, onze producten zo goed beoordeelt.”