Beeld Tekst
Veghel, 22 mei 2018

Topdrukte in Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn tijdens openingsweekend

Een kleine week na de opening was er sprake van topdrukte in Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn. Tijdens het Pinksterweekend brachten rond 70.000 mensen een bezoek aan de nieuwe winkel die tevens op beide Pinksterdagen was geopend. Klanten kwamen tijdens het openingsweekend vooral voor de vers bereide maaltijden uit de La Place wereldkeukens. BBQ vlees, vis en verse groenten waren bovendien niet aan te slepen én de ijsjes vlogen het schap uit. Jumbo Foodmarkt opende vorige week woensdag haar deuren. De winkel biedt volop inspiratie op het gebied van gezond en lekker eten en koken, met onder meer een assortiment van meer dan 20.000 producten en koks die verse maaltijden bereiden in de wereldkeukens van La Place.

“De drukte van afgelopen weekend was ongekend”, zegt filiaalmanager Arjan van der Maas. “Sinds de opening is het nog elke dag ontzettend druk geweest, met dit weekend als absoluut hoogtepunt. Door het mooie weer kwamen veel mensen naar Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn om versbereide maaltijden af te halen. Ook was het druk bij de bakkerij en op de versafdeling. Met Pinksteren zien we dat mensen boodschappen aanschaffen voor een uitgebreide lunch of een driegangendiner. Nu was er ook volop interesse in verse en lekkere producten voor op of bij de BBQ”.

100% vers, lekker en gezond
Winkelen bij Jumbo Foodmarkt is een beleving op het gebied van lekker en gezond eten. Klanten kunnen in de grootste supermarkt van de regio terecht voor een gevarieerd en uitgebreid assortiment voor de dagelijkse boodschappen, zoals verse seizoens- en streekproducten, brood en chocolade uit de bakkerij van La Place, vers gebrande noten en 128 betaalbare wijnen van wijnhuizen van over de hele wereld. Ook biedt de winkel volop inspiratie op het gebied van lekker eten en koken. In wereldkeukens van La Place worden gerechten als Mexicaanse wraps, poké bowls, pizza’s, pulled chicken en salades bereid door koks en versspecialisten. Klanten kunnen de versbereide gerechten meenemen of ter plekke nuttigen in het Foodcafé met 240 zitplaatsen.

Bereikbaarheid Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn
Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is gelegen in de gelijknamige nieuwbouwwijk in de gemeente Utrecht. De winkel is 365 dagen per jaar geopend, van maandag tot en met zaterdag van 08.00-22.00 uur en op zondag van 10.00 – 20.00 uur. Parkeren kan in de parkeergarage (ingang Grauwaartsingel), de eerste anderhalf uur parkeren is gratis. Door de ligging naast het station is Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Voor meer informatie www.jumbofoodmarkt.nl.