Beeld Tekst
Veghel, 12 april 2017

Tijler (6 jaar) wint gouden ticket met kleurwedstrijd Jumbo voor attractieparken, dierentuinen en musea

Het lijkt wel een droom: je wint met je kleurplaat een Gouden Ticket en mag een jaar lang gratis naar ieder attractiepark, dierentuin en museum. Voor Tijler (6 jaar) uit Wolfheze is die droom werkelijkheid geworden. Hij is namelijk de winnaar van de Dagje Uit kleurwedstrijd van Jumbo en mag zijn familie onbeperkt meenemen naar dagjes uit. Ook gaat hij met zijn klasgenoten van de Prinses Beatrix School in Wolfheze genieten van een schoolreisje naar Wunderland Kalkar.

De Dagje Uit kleurwedstrijd is speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen konden de kleurplaat ophalen bij de lokale Jumbo winkel of downloaden via Jumbo.com/dagjeuit. Door de kleurplaat mooi in te kleuren en in te leveren bij Jumbo maakten zij kans op het gouden ticket. Tijler was er eerst een beetje stil van, maar was daarna heel enthousiast: “Ik vond het heel leuk om mee te doen aan de kleurwedstrijd en ben super blij dat ik gewonnen heb. Nu kan ik met mijn ouders en mijn broertje het hele jaar door leuke dingen doen én mag ik ook nog met de klas op schoolreisje naar Wunderland Kalkar. Ik kan niet wachten!” 

Nog meer winnaars
Naast de landelijke winnaar van het gouden entreekaartje heeft elke Jumbo winkel een lokale winnaar geselecteerd. Deze winnaars mogen met het hele gezin een gratis dagje uit. De Dagje Uit kleurwedstrijd is onderdeel van de Dagje Uit spaaractie van Jumbo. Tot en met dinsdag 2 mei krijgen klanten bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een speciale kortingsmunt. Daarmee kunnen zij simpel en snel sparen voor korting op een leuk dagje uit. De korting kan oplopen tot wel 15 euro per entreekaartje.