Veghel, 28 augustus 2023

Super Friday groot succes

De openingsdag van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix was met 105.000 bezoekers uitverkocht. Op deze Super Friday – inmiddels een echte familiedag vol racen en entertainment – ontving Jumbo meer dan 40.000 klanten in Zandvoort.

Al sinds 2014 brengt Jumbo racefans zo dicht mogelijk bij Max Verstappen, aanvankelijk tijdens de Jumbo Racedagen. De laatste drie jaar kunnen ze voor de helft van de prijs naar Super Friday tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Foto: Dutch Grand Prix.

Foto: JUMBO | Stephan Tellier

F1 VIPS Kids Card

Op Super Friday deelt Jumbo aan 2.500 kinderen een speciale F1 VIP Kids Card uit voor toegang tot het karten of het reuzenrad. Op de kaart ook een handtekening van hun held Max Verstappen.

Foto: JUMBO | Stephan Tellier

Nog één rondje

Jumbo is ook dit jaar opvallend aanwezig in de fanzone, onder andere met het populaire reuzenrad. De boodschap op het rad “Nog één rondje dan!” verwijst ook naar het afscheid van Jumbo als sponsor van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Foto: JUMBO | Stephan Tellier

Selfie

Grote en kleine racefans kunnen zich van dichtbij vergapen aan of een selfie nemen voor de Oracle Red Bull Racing RB19. Jumbo plaatste de raceauto in een speciale box in de fanzone. Daarmee viert het bedrijf tien jaar sponsoring van Max Verstappen.

Foto: JUMBO | Stephan Tellier

Wat rijdt Max?

Fans kunnen bij Jumbo vanaf 13 september sparen voor een limited edition schaalmodel van de Oracle Red Bull Racing RB19 van wereldkampioen Max Verstappen.

Foto: JUMBO | Yasmin Hargreaves