Veghel, 22 november 2016

Sterrenkok Jonathan Zandbergen aan de slag met Jumbo kerstklassiekers

Jumbo en sterrenkok Jonathan Zandbergen duiken samen de keuken in om nóg meer uit het kerstdiner te halen. In de hele maand december biedt Jonathan Zandbergen, chef-kok van Restaurant Hotel Merlet, Jumbo klanten inspiratie om een lekker kerstdiner op tafel te zetten. Kijkers van het programma RTL Live kunnen zich alvast melden als zij de hulp van de getalenteerde sterrenkok willen inschakelen.

Jonathan Zandbergen is één van de grootste culinaire talenten van Nederland. De chef-kok van sterrenrestaurant Restaurant Hotel Merlet, ontving eerder al de prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger en werd deze maand nog uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar.

“Ik kijk erg uit naar Kerst”, vertelt Jonathan Zandbergen. “Het kerstdiner is voor velen het hoogtepunt van de feestdagen. De meeste mensen doen extra hun best in de keuken en kunnen daarbij wel een beetje hulp gebruiken. Daarom werk ik samen met Jumbo om mensen te inspireren. We hebben erg leuke ideeën voor het kerstdiner en speciale producten geselecteerd, maar meer verklap ik nog niet. Dat ga je in december zien”, aldus de chef-kok.

Bereiding kerstgerechten
Iedereen die wil weten hoe je met de kerstdagen een heerlijk kerstdiner op tafel kunt zetten, kan doordeweeks tussen 17 en 18 uur inspiratie opdoen bij RTL Live, gepresenteerd door Albert Verlinden en Angela Groothuizen. Chef-kok Jonathan Zandbergen helpt in het programma kijkers met de bereiding van de allerlekkerste kerstgerechten.