Veghel, 10 maart 2015

Sparen voor korting op dagje uit bij supermarkten Jumbo en C1000

Over iets minder dan twee weken is het weer lente: dé tijd om er met het hele gezin op uit te gaan. Daarom start bij alle winkels van Jumbo en C1000 morgen een grote spaaractie. Klanten kunnen tot en met 12 mei sparen voor korting op meer dan veertig dagjes uit naar dierentuinen, pretparken en musea. Naast een groot aantal parken in heel Nederland – van Safaripark Beekse Bergen tot Attractiepark Duinrell – kunnen klanten dit jaar voor het eerst ook met de hoogste korting naar diverse Belgische en Duitse dagattracties zoals Plopsa Indoor en Moviepark Germany.

Vorig jaar beleefden meer dan een miljoen mensen een voordelig dagje uit door zegels te sparen bij Jumbo en C1000. Voor de supermarktketens is dit enorme aantal een bevestiging om de actie te herhalen en verder uit te breiden. “Uiteraard willen we het altijd weer nóg beter doen om de verwachtingen van klanten te overtreffen, bovenop de laagsteprijsgarantie. We zijn trots dat je dit jaar ook kunt sparen voor korting op uitjes in België en Duitsland”, aldus Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten.

Dagje uit-actie

Klanten kunnen van 11 maart tot en met 12 mei sparen voor korting op dagjes uit. Bij elke 10 euro aan boodschappen, ontvangen zij één Uit-zegel. Wie vijf zegels heeft gespaard, heeft een volle spaarkaart en kan daarmee via Jumbo.com een dagje uit naar keuze reserveren. De korting kan oplopen tot 15 euro en is het hele jaar geldig.