Beeld Tekst
Veghel, 3 september 2018

Sparen voor de raceauto van Max Verstappen bij Jumbo

Max Verstappen is ongekend populair in Nederland. Ook Jumbo is al jaren fan van Max! Daarom kunnen klanten vanaf woensdag 5 september weer sparen voor een limited edition schaalmodel (1:24) van zijn Formule 1-wagen. Niet zomaar een racewagen, maar een exacte replica van de RB14 waarmee hij dit jaar de Grand Prix van Oostenrijk won. Het schaalmodel van Bburago bevat allerlei details. Zo staat de auto op zachte compound banden, is hij voorzien van een halo rondom de cockpit en een haaienvin achter op de auto en heeft hij een camera op de luchtinlaat. Uiteraard heeft de Aston Martin Red Bull Racing racewagen Max’ startnummer 33.

Van woensdag 5 tot en met dinsdag 25 september krijgt iedere Jumbo klant bij elke 10 euro aan boodschappen – of bij speciale actieproducten – een gratis spaarzegel. Wie 33 zegels spaart en bij Jumbo inlevert, krijgt een speciale bestelcode die recht geeft op de RB14. Die bestelcode kan tot en met zondag 7 oktober worden geactiveerd op www.jumbo.com/spaaractiemaxverstappen. De voorraad is groot, maar uiteindelijk beperkt. Snel bestellen is dus slim, want op is op.

Prachtig afgewerkt
Roy van Keulen, Marketing Directeur van Jumbo, is enthousiast over de spaaractie. “Max’ populariteit kent in Nederland geen grenzen, dus ik verwacht dat deze spaaractie een groot succes wordt. De replica van de RB14 is een uniek schaalmodel en prachtig afgewerkt. Alle details van de originele racewagen waarmee Max op de Red Bull Ring in Oostenrijk de Grand Prix won kloppen”.

Hoofdrol voor Max in tv-commercial
Ook Max zelf draagt zijn steentje bij aan de spaaractie. Gedurende de actie is hij in een speciaal hiervoor gemaakte Jumbo commercial te zien.