Veghel, 15 maart 2016

Sparen bij Jumbo voor voordelig dagje uit

Het voorjaar staat weer voor de deur. Voor velen is dat dé tijd om er een dagje op uit te gaan met hun partner, vrienden of het hele gezin. Bij Jumbo start op woensdag 16 maart de Dagje Uit-spaaractie. Hiermee kunnen klanten tot wel €15 per entreekaartje besparen voor een dagje uit naar bijvoorbeeld een dierentuin of attractiepark. Omdat het weer soms even tegenzit en niet iedereen kan genieten van een plensbui, kunnen klanten ook sparen voor korting op indoor dagjes uit.

Jumbo wil klanten veel keuze bieden en werkt daarom samen met een groot aantal locaties, van Diergaarde Blijdorp tot de Julianatoren en van het Nederlands Openluchtmuseum tot Walibi Holland. Daarnaast kunnen spaarders ook met de hoogste korting naar verschillende indoorlocaties, zoals Madame Tussauds, de Zwaluwhoeve en Monkey Town Leeuwarden. De uitjes liggen verspreid over het hele land, maar ook net over de Belgische en Duitse grens.

Kortingsmunten
Van woensdag 16 maart tot en met dinsdag 3 mei krijgen klanten bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een speciale Dagje Uit-kortingsmunt. Daarmee kunnen zij simpel en snel sparen voor korting op een leuk dagje uit. Het verzilveren van de kortingsmunten kan tot en met zaterdag 31 december 2016 via Jumbo.com/dagjeuit.

Kleurwedstrijd
Voor kinderen tot en met 12 jaar organiseert Jumbo een Dagje Uit kleurwedstrijd. Kinderen kunnen de Dagje Uit kleurplaat ophalen bij de winkel of downloaden via Jumbo.com/dagjeuit. Het kind met de mooiste ingekleurde tekening van Nederland ontvangt een speciaal Gouden entreekaartje. Daarmee krijgt de winnaar of winnares samen met zijn of haar hele gezin toegang tot alle deelnemende dagjes uit in Nederland. Als kers op de taart mag de ‘superkleurder’ ook nog met de hele klas op schoolreisje naar één van de deelnemende locaties. Naast deze landelijke hoofdprijs, is er ook in elke Jumbo winkel een winnaar. Deze lokale winnaar krijgt voor zijn of haar hele gezin de entreekaartjes voor een dagje uit aangeboden.