Veghel, 30 september 2016

Sint en Piet ook dit jaar welkom bij Jumbo

Natuurlijk zijn Sint en Piet ook dit jaar welkom bij Jumbo. In tegenstelling tot diverse berichten in de media zijn Sint en Piet ook dit jaar op veel plekken in de Jumbo winkels en online via jumbo.com te vinden.

Jumbo vindt het jammer dat volwassenen in Nederland de discussie over Piet zo scherp voeren. Jumbo wil terug naar de essentie van het Sinterklaasfeest als kinderfeest. Om deze reden is het thema van de verpakkingen van de Jumbo huismerk Sinterklaas-artikelen ‘Heerlijk avondje’. Dit betreft slechts een deel van het totale Sinterklaas-assortiment. Het heerlijke avondje wordt gesymboliseerd door blije kinderen omringd door allerlei Sinterklaas-symbolen, zoals de mijter van Sint, de pet van Piet, schoencadeautjes en diverse lekkernijen. De huidige generatie volwassenen denkt graag terug aan de heerlijke avondjes uit hun jeugd. Jumbo wil de kinderen van nu graag eenzelfde beleving bieden.

Daarnaast zullen er op verschillende plekken in de winkels Sint en Piet-producten aangeboden worden, zoals chocolade Sint en Piet-figuren en schoencadeautjes met de afbeelding van Sint en Piet. Het winkelmateriaal ter ondersteuning van het Sinterklaasfeest zal in de loop van november in de Jumbo winkels instromen.