Beeld Tekst
Veghel, 7 mei 2019

Sabine Veltstra uit Woudenberg wint wereldreis naar New York, Bali, Toronto, Madrid en Parijs

Een onvergetelijke droomreis naar de allermooiste plekken en meest bijzondere hotspots ter wereld. Die wens staat al jaren met stip op nummer één op de bucket-list van velen. Deze wens gaat voor Sabine Veltstra uit Woudenberg in vervulling, want Sabine is de gelukkige winnares van een volledig verzorgde wereldreis voor twee personen naar vijf topbestemmingen: New York, Bali, Toronto, Madrid en Parijs. De prijs werd gister overhandigd aan een volledig verraste Sabine door Eric Bouwman, een bekende vlogger van Jumbo, en Patrick Kolfschoten, ondernemer van Jumbo aan ’t Schilt waar de winnende kraskaart werd uitgereikt.

Jumbo riep klanten tussen 10 en 22 april op om mee te doen aan een actie waarmee zij kans maakten op een wereldreis ter waarde van maar liefst 15.000 euro, inclusief 2.500 zakgeld. Aan deze oproep is massaal gehoor gegeven. Het enige wat deelnemers hoefden te doen, was drie La Place producten (die alleen bij Jumbo verkrijgbaar zijn) te kopen. Hierna ontvingen zij een kraskaart met een unieke actiecode, die zij vervolgens konden verzilveren op www.jumbo.com/wereldreis.

Sabine kwam als gelukkige winnaar van de geweldige droomreis uit de bus. Zij vliegt binnenkort samen met haar man de hele wereld over naar geweldige plaatsen waar een La Place is gevestigd. Dat betekent onder meer heerlijk chillen op het prachtige Bali, shoppen in New York en de wereldstad Toronto bezichtigen. Een dolenthousiaste Sabine kan haar geluk niet op. “Ik was totaal overrompeld toen Eric en Patrick plotseling voor mijn deur stonden: mijn week kón niet beter beginnen. Ik kan nog steeds maar nauwelijks geloven dat ik in de prijzen ben gevallen en deze fantastische reis samen met mijn man echt ga maken. Het was altijd al mijn droomwens om op wereldreis te gaan en dankzij Jumbo gaat deze wens binnenkort in vervulling!”

Foto (v.l.n.r.): Eric Bouwman (Gastheer), Patrick & Ria Kolfsschoten (ondernemers Jumbo Woudenberg), Sabine Veltstra (winnares), Johan Sneep (Versmanager Jumbo Woudenberg), Hannie Vos (Bedrijfsleider Jumbo Woudenberg)