Veghel, 23 december 2014

René Froger en Colette Cloosterman-van Eerd bedanken klanten voor kerstdiner-donaties

Klanten die vanmiddag in Amsterdam hun kerstboodschappen deden, troffen René Froger en Colette Cloosterman-van Eerd achter de kassa aan. De zanger en mede-eigenares van Jumbo Supermarkten bedankten vandaag in Foodmarkt Amsterdam klanten die coupons voor een ‘Samen vieren we kerst’-diner doneerden. Met de donaties van klanten en van familiebedrijf Jumbo kunnen nu al ruim 300.000 mensen, die allen een steuntje in de rug kunnen gebruiken, van een kerstdiner genieten. Jumbo vraagt met de actie ‘Samen vieren we kerst’ aandacht voor armoede en eenzaamheid in Nederland.

Tijdens de landelijke actie ‘Samen vieren we kerst’ kunnen klanten bij Jumbo door middel van coupons voor-, hoofd- en nagerechten vanaf 1,50 euro doneren. Samen met Voedselbanken Nederland, Het Leger des Heils, Nationaal Ouderenfonds, Nationale Vereniging de Zonnebloem, Humanitas, Vluchtelingenwerk Nederland, Stichting Sensoor, Coalitie Erbij en de MOgroep zorgt de supermarktketen ervoor dat alle gedoneerde kerstdiners terechtkomen bij mensen die het echt nodig hebben. Nog tot en met Tweede Kerstdag kunnen consumenten bij alle 499 Jumbo winkels kerstgerechten doneren.

Van links naar rechts: René Froger, Colette Cloosterman-van Eerd en klant Terry Bakker en zijn dochter Ivy Hunter Bakker (6 maanden) uit Landsmeer.