Beeld Tekst
Veghel, 1 november 2017

Pluk het najaar met het nieuwe assortiment van Jumbo

  • Pluk het najaar: nieuw najaarsthema bij Jumbo
  • Bakken en stoven op herfstige dagen
  • Nieuw assortiment met najaarsproducten

Pluk het najaar. Binnen dit nieuwe najaarsthema bij Jumbo is er veel aandacht voor verse oogst, bakken en stoven. Met nieuwe producten zoals groentestoven, bakmixen, verse najaarssappen, hangop, soep- en maaltijdpakketten en ovengerechten, biedt Jumbo de klant inspiratie voor een heerlijk najaar. Het nieuwe thema komt niet alleen terug in de winkels, maar ook op tv, online en in het Hallo Jumbo magazine. Kortom; de klant komt bij Jumbo helemaal in najaarssferen.

Groentes om te stoven

Stoven is een trend. Door groenten op laag vuur en voor langere tijd te garen, lopen smaken mooi in elkaar over. Er zijn twee nieuwe varianten bij Jumbo: Groentenstoof bloemkool, pompoen, rode paprika en courgette en Groentenstoof gele winterpeen, pompoen, rode ui en sugarsnaps. De stoof zit in een zak van 400 gram. De twee groentemixen bieden ook veel inspiratie. Denk bijvoorbeeld aan Groentenstoof met groene curry en rijst. Verkrijgbaar tot begin december. Prijs 2,19 euro.

Bakken met Jumbo

Speciaal voor het najaar introduceert Jumbo bakmixen voor Kruimelcake Appel-Kaneel en Salted Caramel Cupcakes. Tijdens herfstige dagen kan de klant zich dus prima thuis vermaken met een bakmiddag. Verkrijgbaar tot begin december. Prijs vanaf 1,79 euro.

Sap met een najaarstwist

Ook nieuwe verse sappen met smaken van het seizoen worden dit najaar geïntroduceerd. Het betreft drie sappen in flesjes van 250 ml; Stoofperen appelsap met yoghurt, Appel perensap met kaneel en Pompoen appel smoothie met banaan. Verkrijgbaar tot begin december. Prijs 1,39 euro.

Hangop met appeltaartsmaak

Oudhollands uitgelekte yoghurt, gemaakt van weidemelk. Nieuw bij Jumbo. De hangop is romig van smaak met een saus die taartkruimels bevat en naar appeltaart smaakt! Als toetje, tussendoortje of als onderdeel van een lekker uitgebreid ontbijt. Het kan allemaal. Verkrijgbaar tot eind december. Prijs 1,79 euro.

Gemak met soep- en maaltijdpakketten

Pak je gemak met de nieuwe soep- en maaltijdpakketten van Jumbo. Eén pakket bevat bijna alle ingrediënten om een verse maaltijd of soep te bereiden voor vier personen. Alleen vlees of vis en pasta of rijst moet nog toegevoegd worden. Verkrijgbaar vanaf week 45. Prijs vanaf 2,99 euro.

Mediterraans tintje voor herfstachtige dagen

In 20 minuten een herfstschotel of pompoenlasagne op tafel, dat kan met de nieuwe Mediterraanse ovengerechten van Jumbo. De zes verschillende maaltijden in bamboebakje zet de klant zo in de oven. Daarbij is keuze uit Lasagne met champignons en kip, Moussaka en Penne met chorizo of drie typische najaarsgerechten als Aardappel met aardpeer, Pompoenlasagne en Kabeljauw gratin. Vanaf nu verkrijgbaar. Prijs 3,99 euro.

De klant kan niet alleen voor deze producten, maar voor nog veel meer nieuw assortiment bij Jumbo terecht. Van stoofkruiden tot Lemon Drizzle Cakemix. En voor de echte bakfans organiseert Jumbo in ruim 300 winkels bakworkshops. Alles voor een ‘warm’ najaar.