Jumbo nieuws
JumboPasen2021-2000.jpg

Jumbo zoekt de mooiste paashaas van België

Brasschaat - 17-3-2021
Wie maakt de mooiste paashaas van België? De jongste klanten van Jumbo Supermarkten kunnen vanaf vandaag hun knapste paashaas tekenen in een leuke tekenwedstrijd voor kinderen. Een jury bepaalt vervolgens welke de mooiste is en deze paashaas wordt door een chocolatier in chocolade nagemaakt. In totaal maken 40 kinderen kans op een eigen paashaas van chocolade.
Lees verder
De kinderen kunnen vanaf deze week in één van de acht Belgische Jumbo winkels een formulier ophalen om hun tekening te maken. Het formulier is ook online te downloaden via jumbo.com. Zij krijgen ruimschoots de tijd om iets moois te maken, want de actie loopt tot en met Paasmaandag 5 april. Vijf winnaars per winkel worden vanaf 16 april uitgenodigd om hun paashaas in de winkel op te halen. De winnaar of winnares met de allerknapste tekening krijgt de smakelijke chocolade paashaas zelfs thuisbezorgd.

Alles voor de kleinste fans
“Ook Pasen vieren we dit jaar hoogstwaarschijnlijk thuis met een klein gezelschap. Iedereen wil er graag iets bijzonders van maken thuis, een lang weekend samen genieten”, zegt Peter Isaac, Manager Director België bij Jumbo. “Bij Jumbo willen we klanten van jong tot oud inspireren om van het kleine iets speciaals te maken. En bij Pasen hoort natuurlijk een lekkere chocolade paashaas. Hoe bijzonder is het als je deze dan zelf ontworpen hebt!”

Kijk voor meer informatie over deze tekenwedstrijd op jumbo.com.

Contact Corporate Communicatie Jumbo

Telefoon: 0413-384800
E-mail: pers@jumbo.com