Jumbo nieuws
Frisse-meloenbowl-met-aardbeien-en-basilicum-Tuinfeest-2000.jpg

Haal méér uit je zomer met de nieuwe producten van Jumbo

Veghel - 1-6-2017
  • Buiten eten met verse, koude soepen, luxe salades en tropische fruitmixen
  • Jumbo maakt lekkere, makkelijke en gezonde producten bereikbaar voor iedereen
  • Nieuwe producten vanaf nu verkrijgbaar in de Jumbo winkels
Buiten eten voelt als thuis vakantie vieren. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, wil je uiteraard maximaal genieten van deze warme zomerse dagen. Daarom introduceert Jumbo heel veel lekkere, makkelijke en gezonde producten. Van verse, koude soepen tot zomerse fruitmixen en frisse salades in handige meeneemverpakkingen. Ideaal voor een dagje op het strand, na werk borrelen in het park of met vrienden in de tuin. Jumbo introduceert dit jaar maar liefst 200 gezonde(re) producten en wil zo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen.
luxe-verse-salades.jpg
Luxe verse salades
Ook als je geen vakantie hebt, kun je de zomer vieren. Duik na een werkdag direct het park in met een verse salade van Jumbo en geniet van de laatste zonnestralen. Heerlijk zomers (en gezond) zijn de watermeloensalade met feta, munt en rode ui en de groene salade met bieten, geitenkaas en noten.
Verkrijgbaar vanaf week 22. Prijs: €2,99.
overheerlijke-tapas-pizzas.jpg
Overheerlijke tapaspizza’s
Een onverwachte borrel in de tuin op een zomerse dag? Met de nieuwe verse tapaspizza’s uit het koelvak ben je overal op voorbereid. Een heerlijke pizza voor bij de borrel en ideaal om samen te delen. Verkrijgbaar in de smaken pollo paprika, gegrilde groenten, 4 formaggi, funghi, peer gorgonzola en prosciutto. En het bleef nog lang gezellig…
Verkrijgbaar vanaf week 20. Prijs: €3,99 per stuk.
zomerse-fruitcocktail.jpg
Zomerse fruitcocktail
Een dagje naar het strand, het park of het bos? De zomerse fruitmixen van Jumbo gaan met je mee. In het koelvak vind je bijvoorbeeld een heerlijke mix van rode fruitsoorten of een zoete meloenmix. Extra verrassend is de vrolijke Jumbo fruit fiesta met watermeloen, blauwe bessen en citroenmuntsaus of Jumbo cuppi frutti, een frisse fruitmix met aardbeien en sinaasappelsaus. Ook lekker als zomers toetje.
Verkrijgbaar vanaf week 20. Prijzen: vanaf €2,00.
fris-en-fruitig-vruchtensap.jpg
Fris & fruitig vruchtensap
De ultieme dorstlesser op een warme zomerse dag: de nieuwe, verse fruitsappen van Jumbo. Ga je voor watermeloen-munt sap of zachtzure citroenlimonade?
Verkrijgbaar vanaf week 20. Prijs: €1,39.
koude-soep.jpg
Koude soep
Lekker verfrissend en ook nog eens heel makkelijk en gezond: de verse, koude soepen van Jumbo. De rode bietensoep, gazpacho en komkommersoep hoef je niet op te warmen en neem je overal mee naartoe.
Verkrijgbaar vanaf week 20. Prijs: €2,49.

Contact Corporate Communicatie Jumbo

Telefoon: 0413-384800
E-mail: pers@jumbo.com