Jumbo nieuws

Feestelijke opening van vijf Jumbo winkels in oktober

Veghel - 5-10-2016
Einde verbouwingstraject Jumbo winkels nadert
Komende maand opent Jumbo nieuwe winkels in Wijk bij Duurstede en Gouda. Tevens worden er drie bestaande winkels verbouwd en ingericht volgens de laatste uitgangspunten van de Jumbo formule. Met de opening van de verbouwde Jumbo winkels in oktober komt het einde van een lange reeks verbouwingen in zicht.
Lees verder

“In het afgelopen jaar hebben we veel winkels verbouwd en ingericht volgens de laatste uitgangspunten van de Jumbo formule. Het einde van het verbouwingstraject komt nu in zicht. Voor het eind van het jaar zullen we in totaal nog ongeveer 15 winkels verbouwen. We kijken samen met alle ondernemers en Jumbo-collega’s uit naar de feestelijke openingen in oktober”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten.

In de winkel of online
Jumbo heeft dit jaar geïnvesteerd in haar winkels om klanten overal in Nederland de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijzen te bieden. Zo ook online via haar e-commerce kanalen. Colette Cloosterman-van Eerd: “Afgelopen jaar zijn veel van onze winkels uitgerust met een Pick Up Point waar klanten hun online bestelde boodschappen kunnen ophalen. Ook breiden we de Jumbo Bezorgservice steeds verder uit. Zo bieden we onze klanten volop keuze om hun boodschappen te doen hoe, waar en wanneer zij willen.”

Opening nieuwe en verbouwde Jumbo winkels in oktober

05-10-2016

Jumbo Wijk bij Duurstede (Langbroekseweg) – nieuwbouw

12-10-2016

Jumbo Gouda (Sportlaan) – nieuwbouw

12-10-2016

Jumbo Eindhoven (Boutenslaan) – verbouwing

26-10-2016

Jumbo Oude Pekela (De Helling) – verbouwing

26-10-2016

Jumbo Eelde (Stoffer Holtjerweg) – verbouwing

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo telt momenteel zo’n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er ruim 285 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de  7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo onlangs voor de zestiende keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. www.jumbo.com

Contact Corporate Communicatie Jumbo

Telefoon: 0413-384800
E-mail: pers@jumbo.com