Beeld
Veghel, 3 januari 2017

Ook in 2017 het hele jaar voordeel met Jumbo Jaaraanbiedingen

Oók in het nieuwe jaar kunnen klanten er bij Jumbo weer op vertrouwen dat veel producten niet een paar dagen of een week, maar het hele jaar door in de aanbieding zijn. Net als vorig jaar biedt Jumbo producten die in de meeste huishoudens veel worden gebruikt, zoals wasmiddelen, kaas, frisdrank en toiletpapier, maar liefst 12 maanden lang tegen een scherpe prijs aan. Jumbo gaf op Oudjaarsavond het startsein voor de Jaaraanbiedingen van 2017 met een nieuwe campagne.

Jumbo biedt haar klanten 365 dagen per jaar al de bekende laagsteprijsgarantie. Met de Jaaraanbiedingen doet Jumbo hier nog een schepje bovenop: producten die veel klanten wekelijks kopen zoals soep, bananen, roerbakmixen en chips, zijn het gehele jaar verkrijgbaar tegen een echte aanbiedingsprijs. Zo kunnen klanten bij Jumbo het hele jaar door extra voordelig boodschappen doen.

Een kleine greep uit de producten die in 2017 extra voordelig bij Jumbo verkrijgbaar zijn: alle Unox stevige soepen, Pampers luiers, Ariel wasmiddelen, Lipton ice tea, de traditionele pizza’s van Dr. Oetker, Unox knakworsten, Jumbo roerbakmixen en verschillende biermerken.

Klik hier voor de nieuwe tv-commercial.