Beeld Tekst
Veghel, 18 april 2017

Ondernemers Jumbo bedanken distributiemedewerkers met tompoucen

  • Ondernemers van Jumbo brachten bezoek bij alle distributiecentra
  • Met tompoucen bedankten zij de logistieke medewerkers voor hun inzet tijdens de paasdrukte
  • Impact van stakingsacties op de winkels is beperkt

Ondernemers van Jumbo brachten vandaag een bezoek aan alle distributiecentra van de supermarktketen om de medewerkers met tompoucen te bedanken voor hun inzet tijdens de paasdrukte. Zij hebben zich extra ingespannen om de bevoorrading op peil te houden. Klanten van Jumbo hebben zodoende nauwelijks hinder ondervonden van de stakingsacties die in de dagen voor Pasen plaatsvonden op de distributiecentra.

De ondernemers hoefden niet lang na te denken over het initiatief. “Met het uitdelen van tompoucen willen wij een pluim geven aan al deze hardwerkende collega’s,” zegt voorzitter Carl van Dam van de Ondernemers Vereniging Jumbo (OVJ). “Wij gaan voor 100% tevreden klanten en het laatste wat wij willen is dat klanten missgrijpen. Gelukkig is dat dankzij de inzet van al deze mensen de afgelopen dagen ook nauwelijks gebeurd. Het is fraai om te merken dat het gevoel om sámen problemen op te lossen zo sterk verankerd is in dit bedrijf. Daar mogen we gerust erg trots op zijn.”

Bijspringen
Eind vorige week liet ook CEO Frits van Eerd weten trots te zijn op alle Jumbo medewerkers die samen de schouders eronder zetten. Inmiddels hebben tientallen medewerkers van de winkels en het hoofdkantoor zich aangemeld om de collega’s op de distributiecentra te ondersteunen. Voor het bijspringen is nauwgezet gekeken of dit met het oog op de stakingsacties juridisch toelaatbaar is.

Fotobijschrift 1, van links naar rechts: John Maclean (Jumbo Elst Basilica en Elst Europaplein), Micheal Janssen (Jumbo Arnhem Oostburgwal en Arnhem Rosendaalseweg), Mark Mudde (Jumbo Maurik) bedanken medewerkers van distributiecentrum Elst voor hun inzet tijdens paasdrukte.