Beeld
Veghel, 22 september 2016

Nog sneller online bestellen met vernieuwde Jumbo app

Thuis eenvoudig boodschappen doen met streepjescodescanner
De app van Jumbo Supermarkten is vernieuwd. Verbeterde functionaliteiten zorgen ervoor dat online boodschappen doen nog sneller en eenvoudiger wordt. Zo is de app uitgerust met een geoptimaliseerde scanfunctie waarmee producten in de koelkast al te scannen zijn en direct in het digitale winkelmandje geplaatst kunnen worden. Bovendien onthoudt de app het laatst gekozen Pick Up Point of het laatst gekozen bezorgtijdstip, waardoor de bestelling snel kan worden afgerond en de klant de boodschappen ook snel in huis heeft.

Scanfunctie en pushberichten
De verbeterde zoek- en scanfuncties in de app zorgen ervoor dat klanten nog sneller hun online boodschappenlijst kunnen samenstellen, gewoon thuis wanneer het hen uitkomt. De benodigde boodschappen worden toegevoegd aan de lijst door het scannen van de streepjescodes op de producten of op handige stickers van veelgebruikte producten. Ook is de bestelling met één handeling afgerond doordat de laatste ophaallocatie of het laatste bezorgtijdslot als eerste weergegeven worden in de app. Klanten die ervoor kiezen hun boodschappen zelf op te halen, kunnen bovendien het ophaalbewijs toevoegen aan hun Apple Wallet.

Uitbreiding e-fulfilmentcentrum Den Bosch
Wekelijks worden zo’n 18.000 bestellingen geplaatst via de webwinkel op Jumbo.com of via de Jumbo app. En naar verwachting groeit het aantal orders dit jaar verder. “Om te kunnen voldoen aan de snel groeiende vraag breidt Jumbo haar e-fulfilmentcentrum in Den Bosch dit najaar sterk uit. In totaal nemen we na de uitbreiding 36.700 m² in gebruik waarmee we straks in staat zijn om wekelijks maximaal 50.000 bestellingen te kunnen verwerken. Dit is een belangrijke stap voor verdere groei. Het is onze ambitie om in vijf jaar online marktleider te zijn”, aldus Pouw.

De Jumbo app kan gratis worden gedownload via Google Play Store of App Store. Daar kan de app ook beoordeeld worden.Hoe de Jumbo app met streepjescodescanner werkt is te zien in deze video

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo telt momenteel zo’n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er ruim 275 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen op steeds meer locaties boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo onlangs voor de zestiende keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. www.jumbo.com