Beeld Tekst
Veghel, 27 november 2019

Nieuwe Jumbo Foodmarkt in Goes geopend

Vandaag opende Jumbo in Goes de deuren van de achtste Jumbo Foodmarkt in Nederland. Frits van Eerd, CEO van Jumbo en Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie, opende de winkel op feestelijke wijze samen met filiaalmanager Paul Duijnstee en zijn team. In het pand van de voormalige Agrimarkt komt het beste van Jumbo en La Place samen om klanten een totaalbeleving op het gebied van food te bieden. Jumbo Foodmarkt heeft een uitgebreid assortiment tegen de laagste prijs en is aangevuld met nieuwe inspiratie op het gebied van eten en drinken. Ook blijven vertrouwde streekproducten uit het Agrimarkt assortiment verkrijgbaar.

Paul Duijnstee, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Goes, is enthousiast dat hij samen met zijn team van start kan: “Er is hard gewerkt om deze feestelijke opening te realisteren. Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat er zoveel inwoners van Goes en omstreken bij de opening aanwezig zijn. De mensen zijn enthousiast over de uitstraling van de nieuwe winkel. Onze gepassioneerde koks en foodspecialisten bereiden tal van nationale en internationale gerechten in de wereldkeukens van La Place, die klanten kant-en-klaar mee kunnen nemen.”

Overtreffen van verwachtingen Colette Cloosterman-van Eerd: “We zijn ontzettend trots op de opening van eerste Zeeuwse Jumbo Foodmarkt. We spelen continu in op de wensen van klanten en willen verwachtingen blijven overtreffen. Alle ideeën en inspiratie op het gebied van lekker, makkelijk en gezond eten komen samen in Jumbo Foodmarkt Goes. Ook populaire lokale producten uit het Agrimarkt assortiment blijven verkrijgbaar voor klanten. Zij kunnen hier naast hun dagelijkse boodschappen, ook terecht voor een ontbijt, lunch of avondmaaltijd. Boodschappen doen bij Jumbo Foodmarkt Goes is dus echt een beleving!”

Locatie en openingstijden
Jumbo Foodmarkt Goes is gevestigd in de voormalige Agrimarkt aan de Van Doornestraat 2 en kan binnen vijf minuten te voet worden bereikt vanaf NS-station Goes. Gratis parkeren kan op het ruime parkeerterrein voor de winkel waar ruim 200 auto’s kunnen staan. De winkel is dagelijks geopend van 8.00 tot 21.00 uur.

Fotobijschrift:
Foto 1: Medewerkers van Jumbo Foodmarkt, met in het midden v.l.n.r. Colette Cloosterman-van Eerd (CCO), Frits van Eerd (CEO) en Paul Duijnstee (filiaalmanager Jumbo Foodmarkt Goes), opende vandaag met één druk op de knop Jumbo Foodmarkt in Goes, de achtste Jumbo Foodmarkt van het land.

Foto 2: Lekkers uit Zeeland, het lokale assortiment aan streekproducten, is op verschillende plekken in Jumbo Foodmarkt Goes verkrijgbaar.

Foto 3: Allerlei nationale en internationale gerechten worden bereid door koks en food-specialisten in de La Place wereldkeukens van Jumbo Foodmarkt Goes. Om mee te nemen voor thuis of onderweg.

Foto 4: Jumbo Foodmarkt Goes biedt tevens een uitgebreid assortiment aan tuinproducten.

Foto 5: Zelf verse Zeeuwse mosselen scheppen in Jumbo Foodmarkt Goes.

Foto 6: Op het versplein van Jumbo Foodmarkt Goes hebben klanten een ruime keuze uit dagverse producten.