Beeld Tekst
Veghel, 8 november 2018

Nieuwe Jumbo Foodmarkt: het beste van Jumbo en La Place onder één dak

De zesde Jumbo Foodmarkt wordt op woensdag 21 november geopend in Tilburg. De winkel van ruim 3.000 vierkante meter combineert het beste van Jumbo en La Place voor een totaalbeleving op het gebied van food. Tal van internationale en nationale gerechten worden bereid door koks en foodspecialisten in de La Place wereldkeukens en klanten kunnen er terecht voor een uitgebreid foodassortiment tegen de laagste prijs. De Foodmarkt heeft een van de grootste groente- en fruitafdelingen van Nederland, verkoopt vers La Place brood uit de eigen bakkerij en ook zijn er diverse streekproducten opgenomen in het assortiment. Klanten kunnen versbereide gerechten meenemen of ter plaatse opeten in het sfeervolle ‘Foodcafé’ met 165 zitplaatsen.

De nieuwste Jumbo Foodmarkt biedt het allerbeste op het gebied van boodschappen doen en lekker eten. Colette Cloosterman – van Eerd, CCO van Jumbo Supermarkten: “Jumbo Foodmarkt Tilburg biedt een echte foodexperience waar het mooiste van Jumbo én La Place samen komt. We spelen met Jumbo Foodmarkt in op het gemak dat klanten zoeken en willen ze continu blijven verrassen. We hebben goed geluisterd naar de klanten van onze foodmarkten in Veghel, Amsterdam, Breda, Groningen en Utrecht. De sfeer, het gemak en de beleving van Jumbo Foodmarkt worden ontzettend gewaardeerd. Deze ervaring op het gebied van lekker eten en boodschappen doen, gaan we nu ook in Tilburg bieden. We zijn erg trots op onze zesde Foodmarkt en zetten ons voor honderd procent in om de verwachtingen van onze klanten ook hier elke dag te overtreffen”.

Alles onder één dak
Klanten vinden bij Jumbo Foodmarkt alles op het gebied van lekker eten onder één dak. Voor de dagelijkse boodschappen is er het meest uitgebreide foodassortiment met meer dan 20.000 producten, waaronder honderden nieuwe producten. De winkel is onder meer uitgerust met één heel grote groente- en fruitafdeling en een eigen bakkerij waar klanten dagelijks terecht kunnen voor versgebakken La Place brood. Ook hebben klanten er volop keuze uit streekproducten, waaronder Pas vleeswaren specialiteiten, Schrobbelèr en La Trappe trappisten. Tevens is er een uitgebreid assortiment aan vegan producten. Bovendien zijn er elke dag koks en foodspecialisten aanwezig die in de diverse keukens verschillende gerechten bereiden. Van handgemaakte sushi, vers gebakken fish ‘n chips tot La Place gerechten als belegde broodjes, Italiaanse pizza’s en geroosterde oerhammetjes. Geert-Jan Kuper, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Tilburg: “Door de verse bereiding, de aandacht voor de presentatie en de brede keuze uit producten biedt Jumbo Foodmarkt volop inspiratie voor thuis. Alles in de winkel draait om lekker eten. Ons team heeft kennis van alle producten die we hier verkopen. We laten gerechten proeven, adviseren over de bereiding en beantwoorden vragen van klanten. Tijdens het boodschappen doen, kunnen klanten genieten van een lekkere maaltijd of een kop koffie met een lekkernij in het Foodcafé. Kinderen kunnen zich vermaken in de kidscorner. Ik kijk er samen met het team ontzettend naar uit om de deuren te openen”.

Opening Tilburg
Jumbo Foodmarkt Tilburg opent feestelijk haar deuren op woensdag 21 november 2018 om 09.00 uur. Team Jumbo wielrenner Timo Roosen zal de winkel samen met de medewerkers openen. De eerste 300 klanten krijgen een gratis bos bloemen cadeau. Tijdens de opening zijn er diverse proeverijen, kookdemonstaties en workshops, begeleid door koks en versspecialisten van Jumbo Foodmarkt. Bovendien krijgen klanten van woensdag 21 november tot en met zondag 25 november bij besteding vanaf 25 euro een gratis chocoladetaart.

Locatie en openingstijden
Jumbo Foodmarkt opent in een nieuw pand aan de Stappegoorweg 175 in Tilburg, gelegen naast de A58. Parkeren kan op een van de twee parkeerplaatsen, waar elk 400 auto’s kunnen staan, of in de parkeergarage Stappegoor (ingang garage aan de Professor Goossenslaan). Met twee bushaltes voor de deur is de winkel ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jumbo Foodmarkt Tilburg is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 20.00 uur.

Jumbo Pick Up Point
Ook krijgt de nieuwe Foodmarkt een Jumbo Pick Up Point. Klanten kunnen online bestellingen in de winkel ophalen wanneer hen uitkomt. Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij de speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. Ook heeft de winkel een OV-chipkaart oplaadpunt.

Voor meer informatie ga naar www.jumbofoodmarkt.nl.

Fotobijschrift: De groente- en fruitafdeling van Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn. Dezelfde afdeling van Jumbo Foodmarkt Tilburg wordt even groot. Overige foto’s tonen ook Jumbo Foodmarkt vestiging Leidsche Rijn.