Beeld Tekst
Veghel, 7 mei 2018

Nieuwe Jumbo Foodmarkt: het beste van Jumbo en La Place onder een dak

De vierde Jumbo Foodmarkt wordt op woensdag 16 mei geopend in Leidsche Rijn. De winkel van ruim 3.500m2 is ingericht naar de laatste uitgangspunten van Jumbo Foodmarkt, waar het beste van Jumbo en La Place samenkomt. Een bezoek aan Jumbo Foodmarkt is een totaalbeleving op het gebied van food: tal van internationale en nationale gerechten worden bereid door koks en versspecialisten in de La Place wereldkeukens. Ook kunnen klanten er terecht voor een uitgebreid foodassortiment tegen de laagste prijs, waaronder brood van de La Place Bakkerij, de grootste groente- en fruitafdeling van Nederland en diverse streekproducten. Versbereide gerechten kunnen klanten meenemen of ter plaatse opeten in het sfeervolle ‘Foodcafé’ met 240 zitplaatsen.

De nieuwste Jumbo Foodmarkt biedt het allerbeste op het gebied van boodschappen doen en lekker eten. Colette Cloosterman – van Eerd, CCO van Jumbo Supermarkten: “Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is een echte foodexperience waar het mooiste van Jumbo én La Place samenkomt. We spelen met Jumbo Foodmarkt in op het gemak dat klanten zoeken en willen ze continu blijven verrassen. Daarom hebben we goed geluisterd naar onze klanten van de foodmarkten in Breda, Amsterdam en Veghel. De sfeer, het gemak en de beleving van Jumbo Foodmarkt worden ontzettend gewaardeerd. En dit plezier op het gebied van lekker eten en boodschappen doen, kunnen we nu ook hier in Leidsche Rijn bieden. We zijn ontzettend trots dat we een vierde Foodmarkt openen en zetten ons voor honderd procent in om de verwachtingen van onze klanten ook hier elke dag te overtreffen”.

Alles onder één dak
Klanten vinden bij Jumbo Foodmarkt alles op het gebied van lekker eten onder één dak. Voor de dagelijkse boodschappen is er het meest uitgebreide foodassortiment met meer dan 20.000 producten waaronder honderden nieuwe producten. De winkel is onder andere uitgerust met één van de grootste groente- en fruitafdelingen van Nederland. De supermarkt heeft een eigen La Place Bakkerij waar klanten dagelijks terecht kunnen voor versgebakken brood. Ook hebben klanten er volop keuze uit streekproducten, waaronder kazen uit het Groene Hart. Bovendien zijn elke dag koks en foodspecialisten aanwezig die dagelijks verse gerechten bereiden in de negen La Place wereldkeukens. Van handgemaakte sushi en knapperige Italiaanse pizza’s tot verse soepen en Mexicaanse wraps. Arjen van der Maas, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn: “Door de verse bereiding, de aandacht voor de presentatie en de brede keuze uit producten biedt Jumbo Foodmarkt volop inspiratie voor in de eigen keuken. Alles in de winkel draait om lekker eten. Ons team heeft kennis van alle producten die we hier verkopen. We laten gerechten proeven, adviseren over de bereiding en beantwoorden vragen van klanten. Tijdens het boodschappen doen, kunnen klanten genieten van een lekkere maaltijd of een kop koffie met een lekkernij in het Foodcafé. Kinderen kunnen zich vermaken in de kidscorner. Ik kijk er samen met het team ontzettend naar uit om de deuren op woensdag 16 mei te openen”.  

Opening Leidsche Rijn
Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn opent feestelijk haar deuren op woensdag 16 mei 2018 om 09.00 uur. De eerste 200 klanten krijgen een bos bloemen cadeau. Tijdens de opening zijn er diverse proeverijen, kookdemonstaties en workshops, begeleid door koks en versspecialisten van Jumbo Foodmarkt. Bovendien krijgen klanten bij besteding van 25 euro een gratis appeltaartje van woensdag 16 tot en met zondag 20 mei.

Bereikbaarheid Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn
Jumbo Foodmarkt opent in een nieuw pand aan het Brusselplein 15 in Leidsche Rijn en is gelegen naast een nieuw winkelcentrum. Parkeren kan in parkeergarage Londenstraat (ingang garage aan de Grauwaartsingel). De eerste 1,5 uur parkeren is gratis bij een minimale besteding van 10 euro aan boodschappen. Het treinstation Leidsche Rijn ligt op vijf minuten loopafstand. Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00-22.00 uur en op zondag van 10.00-20.00 uur. Voor meer informatie hallo.jumbo.com/foodmarkt.