Beeld Tekst
Veghel, 7 november 2019

Nieuwe Jumbo City opent nabij Grote Markt in Den Haag

Jumbo opent op woensdag 4 december de deuren van de nieuwe Jumbo City winkel aan de Grote Marktstraat 32 in Den Haag. Deze binnenstedelijke gemakswinkel is de zevende van het land. Bezoekers en inwoners van de Hofstad kunnen vanaf de opening in de zeer volledige winkel terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een ruim aanbod aan verse producten voor thuis of onderweg. Alle maaltijden uit eigen keuken en producten uit de bakkerij worden bereid volgens unieke recepturen en zijn verkrijgbaar tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is. Jumbo City Den Haag opent op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Den Haag en omgeving graag om 11.00 uur.

Filiaalmanager Frans Spruit is trots op de vernieuwde winkel en kijkt uit naar de opening. “Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om inwoners van Den Haag de beste food- en winkelbeleving te bieden. Zij kunnen bij ons terecht voor zowel vers bereide producten én de dagelijkse boodschappen, een mooie combinatie! Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo City.”

Gemak centraal
Jumbo City Den Haag wordt gevestigd op de begane grond van het markante winkelpand ‘de Markies’ waar vroeger Marks & Spencer gevestigd was. De gemakswinkel combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt en van restaurantketen La Place. Zo biedt het de klant bijna 600 vierkante meter aan winkelgemak en een ruime keuze uit meer dan 9000 artikelen. Klanten kunnen er terecht voor een breed aanbod producten voor thuis of onderweg. Zoals lekkere ontbijt-, lunch- en snackproducten uit eigen bakkerij, verse La Place koffie en een breed aanbod aan gemaksproducten zoals wraps, gesneden fruit en sappen en smoothies. De klant kan ook kiezen uit vers bereide producten uit de eigen Verskeuken, waaronder maaltijden zoals vers gemaakte pizza’s, diverse vegetarische maaltijden en verschillende salades. Daarnaast heeft Jumbo City Den Haag breed assortiment dagelijkse boodschappen, gekoelde dranken en een ruim assortiment La Place producten. De winkel biedt klanten ook een divers aanbod veganistische producten.

Binnenstedelijke wensen
“We zijn verheugd met de nieuwe Jumbo City in Den Haag”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie. “Na de gemakswinkels in Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch is dit de zevende Jumbo City van het land. Ik ben er trots op dat we vanaf nu ook op deze locatie in Den Haag kunnen inspelen op de wensen van de binnenstedelijke klanten om snel en gemakkelijk de dagelijkse boodschappen te doen, maar ook om een lekkere verse maaltijd mee te nemen voor onderweg of thuis. Uiteraard tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is. We zijn zo steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft. Zo maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.”

Feest tijdens openingsweek
Op de openingsdag ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Daarnaast worden klanten die voor een bedrag vanaf 15 euro boodschappen doen in de openingsweek (tot en met zondag 8 december) getrakteerd op een La Place chocoladereep.

Fotobijschrift: La Place broodjes uit eigen bakkerij bij Jumbo City Den Bosch.