Beeld Tekst
Veghel, 22 juli 2020

Nieuwe Jumbo City aan het Markelerbergpad in Amsterdam opent 16 september

Jumbo opent op woensdag 16 september de deuren van de nieuwe Jumbo City winkel aan het Markelerbergpad 1 in Amsterdam. Bezoekers en inwoners van Amsterdam kunnen vanaf de opening in de gemakswinkel terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een ruim aanbod aan verse producten voor thuis of onderweg. Alle maaltijden uit eigen keuken en producten uit de bakkerij worden bereid volgens unieke recepturen en zijn verkrijgbaar tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is. Jumbo City Amsterdam Markelerbergpad opent haar deuren op 16 september om 11.00 uur.

Filiaalmanager Jan Christian Siegers is trots op de nieuwe winkel en kijkt uit naar de opening. “Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om inwoners en passanten van Amsterdam de beste food- en winkelbeleving te bieden. Zij kunnen bij ons terecht voor zowel vers bereide producten als de dagelijkse boodschappen, een mooie combinatie! Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo City.”

Gemak centraal

De Jumbo City wordt gevestigd aan het Markelerbergpad, in de wijk Amstel III. De gemakswinkel combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt en van restaurantketen La Place. Zo biedt het de klant ruim 450 vierkante meter aan winkelgemak en een ruime keuze uit meer dan 9.000 artikelen. De klant kan kiezen uit vers bereide producten uit de eigen Verskeuken, waaronder maaltijden zoals vers gemaakte pizza’s, diverse vegetarische maaltijden, een divers aanbod veganistische producten en verschillende salades. Ook is er een uitgebreid assortiment La Place producten.
 
Voor klanten die snel iets willen halen voor thuis of onderweg heeft Jumbo City Amsterdam Markelerbergpad lekkere ontbijt-, lunch- en snackproducten uit eigen bakkerij en een assortiment vers belegde La Place broodjes, gesneden fruit en sappen en smoothies. Speciaal voor deze klanten is een korte route naar de kassa’s beschikbaar.

Binnenstedelijke wensen

“We zijn verheugd met deze nieuwe Jumbo City in Amsterdam”, vertelt Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten. “Naast de andere gemakswinkels in Eindhoven, Nijmegen, Den Haag, ‘s-Hertogenbosch en Utrecht is dit de vierde Jumbo City in Amsterdam. Ik ben er trots op dat we nu op nog meer locaties in Amsterdam kunnen inspelen op de wensen van de binnenstedelijke klanten om snel en gemakkelijk de dagelijkse boodschappen te doen, maar ook om een lekkere verse maaltijd mee te nemen voor onderweg of thuis. Uiteraard tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is. We zijn zo steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft. Zo maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.”