Beeld Tekst
Veghel, 2 oktober 2017

Modelauto’s van Max Verstappen direct na Grand Prix-winst uitverkocht

De populariteit van Jumbo’s spaaractie was al enorm, maar nam zondagochtend nadat Max Verstappen in Maleisië de Grand Prix won een enorme vlucht. Zo razendsnel als Max Verstappen racete, zo vliegensvlug bestelden de laatste Jumbo klanten de limited edition modelauto’s op Jumbo.com. Op het hoogtepunt zondagmiddag werden de miniatuur Formule 1-auto’s met duizenden tegelijk besteld.

Klanten konden bij Jumbo bijna vier weken lang sparen voor een gratis schaalmodel van de raceauto van Max Verstappen, zo lang de voorraad strekte. Sinds de start van de actie ontstond een ware hype onder fans van de coureur. Klanten met een volle spaarkaart kunnen die nog deze week inleveren bij hun Jumbo-winkel. Nu de voorraad Formule 1-bolides op is, maken klanten kans op één van de duizend gesigneerde caps van Max Verstappen met daarop zijn originele handtekening. Om kans te maken op een cap kunnen zij hun nog niet gebruikte bestelcode invoeren op www.jumbo.com/spaaractiemax. Zij zien dan meteen of zij wel of niet hebben gewonnen. Ook voor de gesigneerde caps geldt dat zij worden verloot zolang de voorraad strekt.

Jumbo is al ruim zes jaar de trotste sponsor van Max Verstappen. Vorig jaar speelde Max de  hoofdrol in de campagne ‘Snel besteld, snel thuisbezorgd’ van Jumbo.com. In mei dit jaar organiseerde de supermarktketen samen met Verstappen een zeer geslaagde tweede editie van de Jumbo Racedagen: het grootste familie race-evenement van Nederland.