Beeld Tekst
Veghel, 8 februari 2017

Max Verstappen weer naar Zandvoort tijdens Jumbo Familie Racedagen

Na het daverende succes van vorige zomer organiseert Jumbo Supermarkten in samenwerking met Circuit Park Zandvoort en Verstappen Management dit jaar wederom de Jumbo Familie Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’. Op 20 en 21 mei biedt Jumbo haar klanten weer de gelegenheid om Max Verstappen van dichtbij in actie te zien op Circuit Park Zandvoort. De Familie Racedagen beloven mogelijk nóg spectaculairder te worden dan vorig jaar. Zo zijn er verschillende raceseries als BOSS GP aan het programma toegevoegd, zijn er diverse stuntshows en is er weer volop entertainment voor de hele familie.

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo: “Vorig jaar hebben we met de Jumbo Familie Racedagen meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Een geweldig weekend voor jong en oud, dat door onze klanten enorm werd gewaardeerd. Ook dit jaar willen we onze klanten weer zo’n onvergetelijke ervaring bieden. We hopen weer veel dolenthousiaste fans in Zandvoort een stapje dichterbij de Formule 1-sport en natuurlijk Max Verstappen te brengen.”

Net als vorig jaar kunnen klanten bij Jumbo voorafgaand aan het evenement gratis tickets verkrijgen bij aanschaf van een actieproduct. Meer informatie over het programma van de Jumbo Familie Racedagen en de tickets volgt binnenkort.