Beeld Tekst
Veghel, 24 april 2018

Max Verstappen promoot Jumbo Racedagen in nieuwe commercial

Autocoureur Max Verstappen speelt vanaf deze week weer de hoofdrol in een reclame campagne van Jumbo. De commercial (klik hier) promoot de “Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen”. Klanten van Jumbo kunnen vanaf 25 april bij aankoop van diverse actieproducten gratis duinkaarten krijgen voor dit grootste familie race-evenement van Nederland.

De Jumbo Racedagen vinden dit jaar voor de derde keer plaats op eerste en tweede Pinksterdag op het circuit van Zandvoort. Vorig jaar trok het evenement ruim 100.000 bezoekers.

Jumbo is ruim 6 jaar de trotste sponsor van Max Verstappen. Afgelopen twee jaar speelde Max al een hoofdrol in de campagnes van Jumbo. Zo was de spaaractie waarbij klanten een limited edition model auto van de Formule 1 bolide van Max Verstappen konden sparen, een groot succes.
Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de nieuwe campagne met Verstappen: “We zijn erg trots op Max en weten dat heel veel klanten dat ook zijn. Met deze actie maken we de Formule 1 en Max toegankelijk voor een breed publiek.”