Veghel, 31 maart 2015

Lynette Scholten (8) mag een jaar lang onbeperkt naar attractieparken, dierentuinen en kindermusea

Het is de droom van bijna ieder kind: zoveel als je maar wilt naar attractieparken, dierentuinen en kindermusea. Voor Lynette Scholten (8) uit Dalerpeel gaat die droom in vervulling. Door mee te doen aan de Dagje Uit-kleurwedstrijd van Jumbo en C1000, won zij een Gouden Ticket. Daarmee kan zij met haar familie een jaar lang onbeperkt de leukste dagjes uit beleven. Lynette is ook nog eens de heldin van de klas: dankzij deze overwinning mag zij al haar klasgenoten van OBS De Hoeksteen in Nieuwlande meenemen met de bus naar de Julianatoren.

Jumbo en C1000 organiseerden dit voorjaar samen een grote kleurwedstrijd. Een grote kleurplaat viel in bijna heel Nederland op de deurmat. Door de Dagje Uit-kleurplaat in te kleuren en in te leveren bij een winkel van Jumbo of C1000, maakten kinderen kans op het Gouden Ticket. Lynette is dolblij met haar Gouden Ticket: “Ik heb altijd al gedroomd om elk weekend naar een pretpark te gaan. Ik wil als eerste naar Plopsa Indoor en Safaripark Beekse Bergen. Ik denk dat ik elk weekend aan papa en mama ga vragen of we weer een pretpark mogen bezoeken. Echt heel gaaf zo’n Gouden Ticket. En de hele klas was superblij, want we gaan door mijn kleurplaat nu allemaal naar de Julianatoren”.

Nog meer winnaars

Naast deze landelijke winnaar, heeft ook elke winkel een lokale winnaar gekozen. Hij of zij kreeg vijf kaartjes voor één attractiepark. De kleurwedstrijd werd gehouden rondom de Dagje Uit-actie van Jumbo en C1000. Tot en met 10 mei kunnen klanten nog zegels sparen voor korting op meer dan veertig verschillende uitjes. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen zij één Uit-zegel. Wie vijf zegels heeft gespaard, heeft een volle spaarkaart en kan daarmee via dagjeuitactie.nl een dagje uit naar keuze reserveren. Klanten hebben keuze uit meer dan veertig dagjes uit waaronder Safaripark Beekse Bergen, Julianatoren, Toverland en Madame Tussauds. De korting kan oplopen tot 15 euro.