Beeld Tekst
Veghel, 5 september 2017

Limited edition modelauto van Max Verstappen bij Jumbo

Nederlands populairste autocoureur Max Verstappen speelt vanaf deze week weer de hoofdrol in een campagne van Jumbo. In de nieuwste commercial van de supermarktketen lukt het familieman Bas, gespeeld door Frank Lammers, om Max Verstappen een handtekening en spaarzegels voor Jumbo’s nieuwste actie te ontfutselen. Hiermee kondigt Jumbo de spaaractie aan die woensdag 6 september van start gaat in al haar winkels. Klanten van Jumbo kunnen sparen voor een gratis limited edition modelauto van de Red Bull Racing Formule 1- bolide van Max Verstappen. 

Jumbo is al ruim zes jaar de trotste sponsor van Max Verstappen. Vorig jaar speelde Max al een hoofdrol in de campagne ‘Snel besteld, snel thuisbezorgd’ van Jumbo.com. In mei dit jaar organiseerde de supermarktketen samen met Verstappen een zeer geslaagde tweede editie van de Jumbo Racedagen: het grootste familie race-evenement van Nederland. En nu komt de supermarktketen weer met een campagne voor alle raceliefhebbers in Nederland.

Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de nieuwe campagne met Verstappen: “Vorige week werd met de start van onze Formule 1-tour weer duidelijk hoeveel fans Max Verstappen heeft. Vorig jaar konden onze klanten online al een schaalmodel racewagen bemachtigen. Dit jaar bieden we ook alle klanten in de winkels de kans om te sparen voor een gratis schaalmodel  raceauto. We zijn erg trots op Max en weten dat heel veel klanten dat ook zijn. Met deze spaaractie brengen we de Formule 1 weer bij de mensen thuis.”

Schaalmodel raceauto van Max Verstappen thuis
Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvangen klanten bij Jumbo een spaarzegel. Zodra de finish op de spaarkaart is bereikt, kun je de volle spaarkaart met 20 spaarzegels inleveren in alle Jumbo supermarkten. Met een eenmalige bestelcode kun je gratis – zolang de voorraad strekt – een uniek schaalmodel raceauto van Max Verstappen bestellen op jumbo.com/spaaractiemax. De limited edition modelauto, schaal 1:32, is gebaseerd op de RB13 van Red Bull Racing en een wereldprimeur. Het schaalmodel kunnen klanten met een geldig afhaalbewijs ophalen bij een Jumbo winkel naar keuze*.