Beeld
Veghel, 4 oktober 2016

La Place worstenbroodje maakt entree bij Jumbo

Ook vijf populaire gebakjes van La Place opgenomen in het assortiment Liefhebbers van het worstenbroodje van La Place kunnen nu terecht bij Jumbo Foodmarkt in Veghel. Het Brabantse familiebedrijf gaat de lokale lekkernij bereiden in de bakkerij van Jumbo Foodmarkt. Daarnaast zijn, in navolging van de La Place koffie, ook de vijf meest populaire gebakjes van La Place opgenomen in het assortiment. De uitbreiding van het assortiment in de Jumbo Foodmarkt is de volgende stap in de uitwisseling van recepturen tussen Jumbo en La Place.

Door de sluiting van een aantal La Place vestigingen in het zuiden van Nederland wordt het Brabantse worstenbroodje erg gemist in deze omgeving. Gelukkig mag de bekende lekkernij van La Place zijn entree maken bij Jumbo in Veghel. Het wordt op de vertrouwde manier bereid in de bakkerij van Jumbo Foodmarkt, met echte roomboter en op basis van een authentiek Brabants recept. De worstenbroodjes kosten 1,50 euro per stuk. Van 3 tot en met 7 oktober krijgen liefhebbers vier worstenbroodjes voor de prijs van drie.

Heerlijk ambachtelijk gebak
Ook neemt Jumbo Foodmarkt vijf populaire La Place gebakjes op in het assortiment. Die worden allemaal op ambachtelijke wijze en met natuurlijke ingrediënten bereid. Het gaat om de volgende gebakjes, die natuurlijk heerlijk smaken bij een kop koffie:

  • Sablé cake ananas taartje, bereid met ananas en authentiek Frans amandelzandkoekjesdeeg – 2,50 euro per stuk
  • Sablé tartufo brownie taartje, bereid met pure chocolade en gedecoreerd met huisgemaakte brownie – 2,50 euro per stuk
  • Sablé braam clafoutis taartje, bereid met 100 procent amandelspijs, verse bramen en vanille – 2,50 euro per stuk
  • Sablé cake appeltaartje, bereid met echte roomboter en authentiek Frans amandelzandkoekjesdeeg – 2,50 euro per stuk
  • American Brownie Hazelnoot, bereid met hoogwaardige chocolade – 1,65 euro per stuk

Samenwerking Jumbo en La Place
“Door de introductie van La Place producten in Jumbo schappen zetten we een nieuwe stap en wordt de wisselwerking tussen La Place en Jumbo steeds meer zichtbaar”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en innovatie van Jumbo Supermarkten. “Zo worden producten en concepten uitgewisseld en steeds meer recepturen met elkaar gedeeld. Bovendien werken koks van Jumbo en La Place nauw samen aan nieuwe producten en concepten.”

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo telt momenteel zo’n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er ruim 285 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo onlangs voor de zestiende keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. www.jumbo.com