Beeld
Veghel, 16 december 2015

Jumbo wint GfK Kerstrapport 2015

Jumbo Supermarkten heeft voor de derde keer op rij het Kerst-/Zomerrapport van Foodmagazine en GfK gewonnen en behoudt daarmee de titel ‘Beste Supermarkt van Nederland’. Vanochtend is op het hoofdkantoor van Jumbo de prijzenbeker overhandigd door hoofdredacteur Peter Garstenveld van Foodmagazine en onderzoeksdirecteur Joop Holla van GfK.

Het GfK rapport stelt onder andere: ‘Jumbo profiteert van de succesvolle ombouw van de C1000-keten en scoort met afstand het hoogste prestatiecijfer. Een positief rapport voor Jumbo en de beker als permanente prijs als beloning voor de enorme daadkracht.’
 

“Wij zijn erg trots dat opnieuw blijkt dat Jumbo de beste supermarkt van Nederland is. Dit resultaat laat zien dat de klanttevredenheid blijft groeien, dankzij het enthousiasme en de inzet van alle collega’s”, aldus algemeen directeur Frits van Eerd.
 

Twee keer per jaar brengt GfK in samenwerking met Foodmagazine een rapport uit waarin het supermarkten rangschikt op basis van klantwaardering en de prestatie in de markt.