Beeld
Veghel, 29 september 2022

Jumbo winkels in Zonhoven en Kuurne openen Kletskassa’s

Vandaag openen Jumbo Zonhoven en Jumbo Kuurne speciale Kletskassa’s. Deze kassa’s zijn er speciaal voor klanten die een gezellige babbel wensen tijdens het afrekenen. Met dit initiatief wil Jumbo op een laagdrempelige manier haar klanten verwelkomen en bedienen met een glimlach. Na het succes van de eerste Belgische Kletskassa in Jumbo Balen, wil de supermarktketen de speciale kassa ruimer inzetten in België.  

Jumbo als ontmoetingsplek  
Vanaf 29 september kunnen inwoners van Zonhoven en Kuurne aanschuiven bij een Kletskassa in hun Jumbo-winkel. Na het succes van de eerste Belgische Kletskassa in Jumbo Balen, openen nu ook de winkels in Zonhoven en Kuurne elk een Kletskassa. Die zijn bedoeld voor klanten die interesse hebben in een fijne babbel terwijl zij hun boodschappen betalen. Met het initiatief wil Jumbo klanten op een laagdrempelige manier uitnodigen voor een fijn gesprek, om zo de strijd tegen eenzaamheid in de samenleving aan te gaan.   

Een project met impact  
Sanne van Aalst, filiaalmanager van Jumbo Zonhoven, reageert alvast enthousiast op het initiatief: “We merken dat sommige klanten meer behoefte hebben aan een gezellige babbel. Onze winkels zijn voor veel mensen een ontmoetingsplek. Door als supermarktketen die rol in te vullen, kunnen we een belangrijk steentje bijdragen aan de samenleving. Jumbo stelt de klant altijd centraal, de Kletskassa’s bieden ons dan ook de kans om elke dag opnieuw de klant te voorzien van de beste service.” Daarbij sluit Sofie Van Brussel, filiaalmanager van Jumbo Kuurne, zich volledig aan: “Ons personeel aan de Kletskassa is alvast heel enthousiast over dit initiatief. Ze kijken er al naar uit om gesprekken aan te gaan met de klanten én hen de beste service te bieden.”

Fotobijschriften
Fotobijschrift 1 en 2: De tweede Kletskassa van Jumbo België werd vandaag feestelijk geopend door de eerste klant in Jumbo Zonhoven.
Fotobijschrift 3: Alle klanten van Jumbo Zonhoven krijgen een tompouces voor de opening van de tweede Kletskassa in België.