Beeld Tekst
Veghel, 28 januari 2018

Jumbo wakkert schaatskoorts in Nederland aan

Jumbo is al jarenlang de trotse sponsor van Team LottoNL-Jumbo en start, als groot fan van schaatsen, deze week met een nieuwe landelijke schaatscampagne. Zo introduceert de supermarktketen morgen de Jumbo S’FANmuts. Een eerbetoon aan Sven Kramer en alle andere schaatstoppers die de komende maand op jacht gaan naar die felbegeerde Olympische medailles. De volledige winst van de S’FANmuts gaat naar Spieren voor Spieren, het goede doel waar Sven Kramer hoofdambassadeur van is. Kramer speelt tevens de hoofdrol in de nieuwe schaatscommercial van Jumbo, die vandaag gelanceerd wordt. Als fan van schaatsen, omarmt Jumbo ook het verdere winterseizoen het schaatsen met diverse initiatieven. Zo is Jumbo deze winter hoofdsponsor van de Coolste Baan van Nederland.

Partner Coolste Baan van Nederland
Jumbo zet al jaren vol in op gezondheid en moedigt haar klanten daarbij aan om gezonder te eten én meer te bewegen. Daarom motiveert Jumbo haar klanten ook om zelf de ijzers onder te binden. Jumbo is de hele winter ‘Presenting Partner’ van de Coolste Baan van Nederland. Deze vierhonderd meter lange schaatsbaan is van 18 januari t/m 28 februari 2018 te vinden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Op de Coolste Baan organiseert Jumbo in februari de Jumbo Schaatsdagen, voor klanten uit de regio Amsterdam. Daarnaast wordt de baan op 9, 10 en 11 maart het strijdtoneel van het WK Allround schaatsen, waar Jumbo duizenden kaarten voor gaat weggeven.

Zet ‘m op!
De S’FANmuts is het perfecte accessoire tijdens het aanmoedigen voor de buis of om zelf het ijs mee op te stappen. Deze schaatsmuts is vanaf woensdag 17 januari verkrijgbaar voor €2,99, in alle winkels van Jumbo en via Jumbo.com. Hij is er in 2 maten: voor kinderen en volwassenen. Sven’s bekende haarband en bruine stekelharen vormen de inspiratie voor de Jumbo S’FANmuts. Er komt ook een digitale versie van de muts: een S’FANmuts filter op Facebook, waarmee klanten met #fanvanschaatsen de Nederlandse schaatsers succes kunnen wensen met hun medaillejacht.