Veghel, 16 september 2021

Jumbo viert opening 700ste winkel in Nederland

Op woensdag 22 september beleeft Jumbo een bijzondere mijlpaal. Dan opent om 11.00 uur de nieuwe Jumbo City in het winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam – de 700ste winkel van het familiebedrijf. Een bijzonder moment dat Jumbo uiteraard niet onopgemerkt voorbij laat gaan.

Zeven dagen per week kunnen inwoners en bezoekers van Amsterdam en omgeving in de nieuwe Jumbo City terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een onderscheidend aanbod aan biologische producten en verse maaltijden voor thuis en onderweg.

Historische mijlpaal
Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt uit naar deze historische mijlpaal. “Ik ben er bijzonder trots op dat we in ons jubileumjaar onze 700ste winkel mogen openen. Dat is een gedenkwaardig succes dat wij met al onze medewerkers delen. We hebben dit samen bereikt vanuit de overtuiging dat alles om één ding draait; onze klant. Met elkaar hebben wij Jumbo in de afgelopen jaren steeds verder uitgebouwd. Meer en meer mensen maken kennis met onze formule. Iedere dag verrassen we klanten met de unieke combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper.”

Bijzonder assortiment
De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment met elementen van Jumbo en La Place. Er is extra aandacht voor biologische, ecologische en vegetarische en vegan producten. Klanten hebben keuze uit allerlei culinaire en versbereide extra’s. Zo kunnen zij vers gebrande La Place koffie to go halen, gepaard met een verse wafel. Daarnaast halen klanten hun hart op bij de Verskeuken, waar zij onder andere terecht kunnen voor vers gemaakte maaltijden, afgestemd op het seizoen. Klanten vinden er onder meer dagverse sushi, warme pizza en belegde broodjes. De winkel heeft een speciale “borrelwereld” ingericht met een olijvenbar, vers gebrande noten en borrelschalen. Bij de bakkerij is luxe chocolade van Coco & Sebas, La Place brood en BBROOD verkrijgbaar. Bovendien zijn er veel lokale producten te vinden in de winkel, zoals Mokums schoffie en wijnen van Chateau Amsterdam. Bij de groente en fruit afdeling kunnen klanten zelf drie verse sappen persen: sinaasappelsap, bloedsinaasappelsap en granaatappelsap.