Beeld Tekst
Veghel, 16 oktober 2018

Jumbo viert opening 600ste winkel

De opening van de 600ste winkel op woensdag 24 oktober markeert opnieuw een bijzonder moment voor Jumbo. Het familiebedrijf opent op die dag een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan Moleneindplein 109 in Vught. De huidige medewerkers van de winkel blijven voor de vaste klanten het vertrouwde gezicht. De winkel komt met een zeer uitgebreid aanbod, waarin naast het grootste assortiment van Jumbo plaats is ingeruimd voor de favoriete producten van EMTÉ klanten. Jumbo viert deze mijlpaal met haar klanten en verwelkomt de inwoners van Vught en omgeving graag vanaf 9.00 uur op woensdag 24 oktober.

Op 24 maart 1983 werd in Den Bosch de eerste Jumbo winkel geopend. Het familiebedrijf heeft in de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Door de overname van Super de Boer in 2009, C1000 in 2012 en een deel van EMTÉ in 2018, groeide Jumbo uit tot het tweede supermarktbedrijf van Nederland. Jumbo CEO Frits van Eerd ziet de opening van deze nieuwe Jumbo winkel als een belangrijke mijlpaal. “De opening van alweer onze 600ste winkel is iets om trots op te zijn. Ik zie dit als het resultaat van het werk dat we elke dag bij Jumbo met álle collega’s verrichten: steeds weer de klantverwachtingen overtreffen. Zo slagen we erin om van onze klanten échte fans te maken. Door onze groei zijn steeds meer mensen in staat om kennis te maken met onze unieke formule die de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service combineert.”

Feestelijke opening 600ste winkel
Tijdens de extra feestelijke opening ontvangen de eerste 600 klanten een mooie bos bloemen. Ook krijgt elke 600ste klant zijn of haar boodschappen gratis van Jumbo. Daarnaast krijgen alle klanten die voor een bedrag van ten minste 25 euro boodschappen doen een ambachtelijk bereide appeltaart (geldig tot en met 28 oktober). De winkel aan Moleneindplein 109 sloot op zaterdag 6 oktober tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 24 oktober verder te gaan als Jumbo supermarkt. In de tussentijd kunnen klanten tot en met zaterdag 20 oktober terecht bij een tijdelijk Pick Up Point vlakbij de winkel. Klanten bestellen hun boodschappen eenvoudig op Jumbo.com en kunnen de bestelling vervolgens ophalen bij hun vertrouwde locatie. Ook zijn bij het Pick Up Point Jumbo medewerkers aanwezig die klanten ter plekke helpen bij het plaatsen van hun online bestelling.

Filiaalmanager Walter van Vroenhoven is trots op de vernieuwde winkel: “We zijn van ‘groen’ naar ‘Jumbo geel’ gegaan. Onze supermarkt telt nu ruim 1.300 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met ons hele winkelteam in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de vertrouwde én nieuwe klanten te verwelkomen in deze mooie, nieuwe Jumbo winkel.”

Volop keuze uit versbereide producten
Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide gerechten. Zo kunnen zij genieten van verse pizza’s om thuis af te bakken of zelf hun maaltijdsalades scheppen. Op het versplein hebben zij de keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn onder meer de gehaktbal en de chocoladebol. Ook beschikt de winkel straks over zelfscankassa’s, waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij bij een caissière in een handomdraai afrekenen.