Veghel, 21 januari 2015

Jumbo viert opening 500ste winkel met heel Nederland

Een historische dag voor Jumbo Supermarkten; het familiebedrijf opende vandaag in Woerden haar 500ste winkel. Met een druk op de knop openden Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, en Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie en mede-eigenaar van Jumbo, samen met het team van Jumbo Woerden de deuren van de nieuwe winkel. Jumbo viert deze mijlpaal met al haar klanten. Iedereen ontvangt vandaag bij besteding vanaf 20 euro aan boodschappen bij alle Jumbo winkels in Nederland gratis stroopwafels. Bovendien krijgt iedere 500ste klant van woensdag 21 tot en met zondag 25 januari zijn of haar boodschappen gratis.

Colette Cloosterman-van Eerd: “Ik ben bijzonder trots op de opening van de 500ste winkel. Dit enorme succes is het resultaat van onze krachtige overtuiging die iedereen bij Jumbo deelt. Namelijk dat alles maar om één ding draait: de klant. Samen met de familie en een groeiende groep enthousiaste collega’s hebben wij Jumbo de afgelopen tijd verder uitgebouwd. Steeds meer mensen maken kennis met onze unieke formule die de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service combineert.”

Snelle groei

Op 24 maart 1983 werd in Den Bosch de eerste Jumbo winkel geopend. Het familiebedrijf heeft vooral de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Onder meer door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van Nederland.

Integratie C1000 volgens plan

Naast Woerden, openen er vandaag nog twee Jumbo winkels in Breda en Alkmaar. Hiermee komt de teller van het aantal winkels op 502 te staan. Met gemiddeld drie tot vier nieuwe Jumbo winkels per week verloopt de integratie met C1000 volgens plan. Naar verwachting is de integratie medio 2015 afgerond.

Fotobijschrift: Met een druk op de knop openden Frits van Eerd (algemeen directeur), Colette Cloosterman-van Eerd (directeur Formule en Innovatie) en Ton van Veen (financieel directeur) en het team van Jumbo Van Well in Woerden de deuren van de 500ste Jumbo winkel in Nederland.