Beeld
Veghel, 7 december 2021

Jumbo verzorgt een gouden kerst voor iedereen

Supermarktketen Jumbo doet er de komende weken alles aan om al haar klanten een gouden kerst te bezorgen. Niet alleen door een uitgebreid assortiment aan producten aan de scherpste prijzen, maar ook door haar geprezen service nog verder uit te breiden. Zo blijven de winkels langer open om iedereen de kans te geven veilig boodschappen te doen en kunnen heel wat specifieke producten geproefd worden.

‘Deze kerst wordt goud’, zo luidt de leuze van supermarktketen Jumbo, morgen al met 16 filialen aanwezig in Vlaanderen. Het kerstmagazine dat daarbij hoort ligt al in alle winkels en belandt ook in de brievenbus van alle omwonenden van één van de Jumbo-winkels. “Het is de officiële start van het feestseizoen”, zegt Peter Isaac, managing director Jumbo België. “We willen al onze klanten helpen en ondersteunen bij het organiseren van het kerstfeest waar ze zo naar snakken en dat ze verdienen, van de tafelversiering tot en met verse en droge producten, heerlijke wijnen en prachtige bloemen.”

Smaakvol wijn- en champagneaanbod
Jumbo selecteerde daarom niet alleen het meest veelzijdige kerstassortiment, maar wist het ook scherp te prijzen. De stervormige pasta, zalmovenschotel met pesto en runderbavette met pesto zijn enkele van de ‘kersthelden’ die Jumbo dit jaar naar voor schuift voor de feestmaaltijd. Daarnaast is er ook een ruim en smaakvol wijn- en champagneaanbod met bijvoorbeeld de Tre Filari – Primitivo (2 flessen voor 15 euro) als één van de uitschieters. Verder is het mogelijk om ook bestellingen te plaatsen bij de vis-, vlees- en kaasafdelingen en de bakkerij, “We willen al onze klanten al in de winkel in de stemming brengen en laten proeven van de kerstsfeer”, zegt Peter. “Dat proeven mag trouwens letterlijk genomen worden. We organiseren ook actieve proeverijen in de winkel. Daar kunnen klanten de speciale kerstproducten ook eerst zelf proeven. Dat is niet alleen gezellig, het geeft onze klanten ook de mogelijkheid om de kwaliteit van onze producten te testen en al te watertanden vooraleer het effectief Kerstmis is. Uiteraard doen we dit volgens de huidige maatregelen om het voor iedereen veilig te houden.”

Winkels langer open
Naast het zorgvuldig uitgekozen assortiment, kunnen de klanten van Jumbo ook rekenen op de persoonlijke service van het supermarktteam waar ze mee vertrouwd zijn. Om hen nog beter te kunnen bijstaan en iedereen de kans te geven om boodschappen te komen doen, breidt Jumbo voor deze periode haar openingsuren uit. De deuren zullen daarom op vrijdag 24/12 en 31/12 geopend zijn tot 18.00 uur en op zondagen gaan de deuren uitzonderlijk open om 8.00 uur, in plaats van 8.30 uur.

Gouden Hart verrassingspakket
Jumbo pakt ook uit met een speciale kerstactie waarbij het buurtgenoten, die zich belangeloos inzetten voor een ander, in de schijnwerpers wil plaatsen. Klanten kunnen personen die het voorbije jaar iets uitzonderlijks deden, nomineren door voor hen een Gouden Hart, voorzien van toelichting, in de kerstboom in de winkel te hangen. Jumbo kiest uit alle nominaties per winkel 10 verhalen uit die het met een Gouden Hart verrassingspakket eens in het zonnetje zet. “Mensen die zich voor de buurt inzetten of in tijden van nood iemand hielpen, verdienen het om even in de spotlight te staan. De kerstperiode is daarvoor het ideale moment”, besluit Peter.