Veghel, 24 februari 2015

Jumbo verwelkomt Hallo Mama babylijn

Het allerbeste voor de allerkleinstenJumbo Supermarkten heeft goed nieuws voor mama’s en papa’s. In alle Jumbo winkels en op Jumbo.com kunnen ouders nu terecht voor de Hallo Mama babylijn van het Jumbo huismerk. En dat voor een Jumbo prijs. Een complete lijn met ruim 80 producten voor de allerkleinsten: van diksappen en fruithapjes tot verzorgingsproducten en luiers. De producten zijn te herkennen aan Ko-nijn, een lief en eigenwijs konijntje dat de fantasie van jonge kinderen prikkelt. Ouders kunnen kennismaken met de Hallo Mama babylijn op de stand van Jumbo op de Negenmaandenbeurs van 25 februari t/m 1 maart.

Ook leuk; vanaf woensdag 11 maart kunnen alle aanstaande ouders een gratis Hallo Mama cadeaupakket met exclusief Ko-nijn tutteldoekje ophalen in de winkels van Jumbo. Aanmelden voor het Hallo Mama pakket kan via Jumbo.com/hallomama.

“Bij het ontwikkelen van de Hallo Mama babylijn hebben we goed geluisterd naar de behoeften van ouders. Met deze producten bieden we dan ook het allerbeste voor de allerkleinsten. En dat natuurlijk tegen de laagste prijs”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten. “Van de hoogwaardige producten en de grote keuze zullen veel ouders blij worden, terwijl veel kleintjes zullen genieten van de vrolijke verpakkingen.”

Knuffelzacht

Het huidje van je baby is knuffelzacht, maar ook kwetsbaar. Het is dus belangrijk dat je het iedere dag goed verzorgt en beschermt. De Hallo Mama babylijn van Jumbo biedt een ruime keuze aan verzorgingsproducten zoals shampoo, badschuim en baby olie. Alle producten zijn hypoallergeen en extra lief voor het huidje van je baby.

Alles voor babybilletjes

De huid van babybilletjes is kwetsbaar en gevoelig voor invloeden van buitenaf. De Jumbo Hallo Mama babylijn biedt alles om kwetsbare babybilletjes te verzorgen: van luiers en luierbroekjes tot vochtige lotiondoekjes en billetjescrème.

Eerste hapje

Het eerste hapje van je kind is een hele belevenis. Om je baby te laten wennen, heeft Jumbo voor elke leeftijd een passend hapje. Voor kinderen vanaf 4 maanden zijn er zachte fruithapjes en groentegerechten zonder stukjes. Ook aan iets oudere kinderen is gedacht. Van maaltijden en fruithapjes met stukjes tot biologische rijstwafeltjes* voor kinderen vanaf 8 maanden. Handig voor onderweg. Ook is er pap, met granen afgestemd op de leeftijd van je kindje en kant-en-klare drinkpap speciaal voor het slapen gaan of in de ochtend.

Diksappen

Appel, peer, exotische mix of roodfruit? Bij Jumbo vind je diksappen van 100% fruit in heerlijke smaken. Er zijn twee biologische variaDnten verkrijgbaar: biologische appel en biologische appel-aardbei. Diksap is een goede aanvulling op kindervoeding voor kinderen vanaf 4 maanden.

Flesje

Borstvoeding is het beste voor je baby, maar als je borstvoeding bijvoorbeeld wilt afbouwen heeft Jumbo verschillende varianten flesvoeding ontwikkeld voor kinderen tot 36 maanden. De flesvoeding bevat alle voedingstoffen die je kindje op een bepaalde leeftijd nodig heeft.

* Dit product is in 200 Jumbo winkels en op Jumbo.com verkrijgbaar.