Beeld Tekst
Veghel, 10 mei 2019

Jumbo verrast met tweedaagse pop-up Moederdagwinkel op Hoog Catharijne in Utrecht

Een prachtig, kleurrijk Moederdagboeket, een goedgevulde doos met overheerlijke bonbons of een verwenpakket met beauty- en verzorgingsproducten? Iedereen die op de valreep nog op zoek is naar een leuke Moederdagverrassing vindt deze cadeaus bij de pop-up Moederdagwinkel van Jumbo op Hoog Catharijne in Utrecht. Zo maakt Jumbo het voor haar klanten nog makkelijker om op Moederdag zijn of haar (schoon)moeder, oma, vrouw of vriendin te verrassen. De winkel werd vanmorgen geopend en het werd direct gezellig druk bij de Moederdagwinkel.

Op de tweede zondag van mei zetten we in Nederland massaal onze moeders in het zonnetje. Nederlanders pakken graag flink uit met Moederdag en dat was al meteen goed te merken in de pop-up Moederdagwinkel van Jumbo. Veel klanten bezochten de winkel net na de opening om een mooi Moederdagcadeau op de kop te tikken. Er is voor iedere moeder wel een mooi cadeau te vinden: van prachtige gemengde plukboeketten tot een lekkere doos bonbons van La Place.

“Moederdag is de dag van het jaar waarop we laten zien hoe dol we zijn op onze moeders. Met onze pop-up winkel en het speciale Moederdag-assortiment in onze supermarkten, helpen we onze klanten hier graag bij”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, als CCO verantwoordelijk voor de winkelformule van Jumbo en zelf moeder van vier naar schoolgaande kinderen. “In onze pop-up store vind je populaire Moederdagcadeaus van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Als moeder zou ik zeker blij zijn met zo’n cadeau, maar ik weet ook dat het grootste cadeau is dat er aan je gedacht wordt.”

Mooie cadeaus voor iedere moeder
Het assortiment in de Moederdagwinkel is samengesteld op basis van de producten die de afgelopen jaren rond Moederdag het meest populair waren in Jumbo winkels. Ieder jaar bezoeken ook steeds meer mensen de Jumbo Weekendbloemist om een zelf samengesteld boeket te laten maken. Daarnaast doen ook kamerplanten, chocolade, verzorgingsproducten en aardbeien voor een feestelijk ontbijt het goed in aanloop naar Moederdag.

De tijdelijke Moederdagwinkel van Jumbo is te vinden in de Stadskamer van Hoog Catharijne en is open op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei van 10.00 tot 20.00 uur. De Nederlanders die tot het laatste moment wachten met het kopen van een mooi cadeau, kunnen op Moederdag zelf nog terecht bij een Jumbo winkel in de buurt.