Beeld Tekst
Veghel, 21 februari 2017

Jumbo Supermarkten en Woezel & Pip lanceren nieuwe productlijn

  • Exclusieve samenwerking tussen Jumbo en Woezel & Pip
  • Partijen willen ouders inspireren met bewuster alternatief in voeding
  • Eerste producten vanaf nu verkrijgbaar bij Jumbo

Jumbo Supermarkten en Woezel & Pip lanceren een nieuwe productlijn met verantwoorde producten voor kinderen. Hiermee willen zij ouders en kinderen inspireren met een bewuster alternatief in voeding en een positief verschil maken in het eetgedrag van gezinnen. De leuke, smaakvolle én verantwoorde producten zijn daarnaast zorgvuldig ontwikkeld volgens de criteria van de Reclame Code Commissie voor producten gericht op kinderen.

Lekkers uit de Tovertuin voor thuis
Graanproducten uit de ‘goudgele graanvelden’, zuivelproducten uit de ‘groene weide’, water uit de bron van de ‘kale rots’, groente uit ‘Molletjes moestuin’ en fruit uit de ‘vrolijke fruitgaard’. Lekkere en verantwoorde producten zoals volkoren pasta, appeltjes, peertjes, 30+ smeerkaas, flesjes bronwater, snoeptomaatjes, snackkomkommertjes en gesneden verse groenten. De in totaal circa 25 producten uit de nieuwe lijn zijn allemaal afkomstig uit de Tovertuin, de tuin waar Woezel & Pip hun spannende avonturen beleven. De eerste producten die vanaf eind februari exclusief bij alle Jumbo winkels verkrijgbaar zijn, zijn vrolijke boomgaard appeltjes, vrolijke boomgaard peertjes, 30+ kaaskoppen en 30+ naturel smeerkaas. De komende weken zullen Jumbo klanten steeds meer producten uit Woezel & Pips Tovertuin in de winkels ontdekken.   

Zonder zorgen ontdekken, ervaren en proeven
Dinand Woesthoff, CEO Dromenjager, het mediabedrijf achter het populaire kindermerk Woezel & Pip: “Woezel & Pips Tovertuin is de ideale plek als positieve inspiratiebron voor jonge kinderen en gezinnen, waar alle aspecten van het leven samenkomen. Met trots kondigen we deze langdurige samenwerking met Jumbo aan. Samen spelen en bewegen, bewust eten en drinken. Samen geluk delen. Dat is genieten in de wereld van Woezel & Pip. Zonder zorgen ontdekken, ervaren en proeven. Samen op weg naar een positieve toekomst!”

Helpende hand aan jonge gezinnen
Ed van de Weerd, Commercieel Directeur bij Jumbo Supermarkten, is trots op de nieuwe productlijn: “Bij Jumbo willen we lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. We helpen onze klanten dan ook graag om snel en simpel verantwoorder te eten, zonder dat het veel kost. Vooral als het gaat om kinderen, vinden we gezondere keuzes maken belangrijk. Daarom hebben we nu de handen ineen geslagen met Woezel & Pip en samen nieuwe producten ontwikkeld. Met de lekkere en leuke producten uit de Tovertuin voor thuis, bieden we gezinnen met jonge kinderen een helpende hand en maken we het boodschappen doen en het koken makkelijker.”

Over Jumbo Supermarkten:
Jumbo telt momenteel zo’n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er ruim 300 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. Bovendien heeft Jumbo begin 2016 de foodserviceformule La Place overgenomen. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

Over Dromenjager:
Dromenjager is het sociaal bewuste mediabedrijf, dat o.a. verantwoordelijk is voor de branding en exploitatie van één van Nederlands meest populaire kindermerken ‘Woezel & Pip’. Dromenjager focust zich op een 360° exploitaitiemodel met o.a. televisie-, film- en theaterproducties, events, publishing, licensing, leisure en sales in binnen- en buitenland met als doel de naamsbekendheid rondom haar merken te maximaliseren en te ontwikkelen tot  solide A-brands door middel van een gewogen lange termijn strategie en altijd handelend vanuit de Dromenjager filosofie: ‘Geluk delen’ en ‘Groeien & Bloeien’. Zie www.dromenjager.com.