Beeld Tekst
Veghel, 20 november 2019

Jumbo supermarkt in Rijkevorsel feestelijk geopend

Rijkevorsel kleurt vandaag uitbundig geel vanwege de feestelijke opening van de eerste Jumbo supermarkt. Inwoners uit Rijkevorsel en wijde omgeving kwamen in grote getale langs om de Nederlandse winkelformule te ontdekken en te ervaren. De Vlamingen kunnen vanaf nu af aan ook in Rijkevorsel winkelen aan de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. Vorig jaar maakte het Veghelse familiebedrijf bekend aan de slag te willen gaan in België. Op termijn ziet Jumbo daar potentieel voor ruim honderd winkels.

Jumbo opent dit jaar een derde winkel in België, de tweede winkel in de provincie Limburg, meer bepaald in Lanaken. Volgend jaar komen in Vlaanderen nog 12 tot 15 nieuwe vestigingen bij. Eerder dit jaar opende Jumbo in Pelt haar eerste Belgische winkel en in Brasschaat een eigen hoofdkantoor, van waaruit de Belgische organisatie verder wordt uitgebouwd.

Harten veroveren
“Deze eerste winkel in de provincie Antwerpen is een droom die werkelijkheid wordt,” zegt Jumbo CEO Frits van Eerd opgetogen. “Ons familiebedrijf heeft al veel mijlpalen beleefd, maar dit is wel een heel bijzondere. We willen nu maar wat graag een speciale plek veroveren in de harten van onze Belgische klanten. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit met onze Jumbo formule voor elkaar gaan krijgen.”

7 zekerheden
De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Deze garanties heeft de Nederlandse retailer intern goed geborgd en klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt.