Veghel, 11 januari 2016

Jumbo-spot maakt kans op Ster Gouden Loeki 2015

Jumbo’s tv-commercial ‘Snackbar’ maakt kans op de prestigieuze titel van de Ster Gouden Loeki 2015. Tot en met 18 januari kan het Nederlands publiek online stemmen op zijn of haar drie favoriete commercials via www.stergoudenloeki.nl.

Elk kwartaal worden honderden nieuwe tv-commercials uitgezonden. Een onafhankelijk publiekspanel van GfK beoordeelt deze commercials. Elk kwartaal kiest het publiekspanel tien winnaars. Jumbo was met vier commercials ruim vertegenwoordigd bij de kwartaalwinnaars, te weten Laagsteprijsgarantie (getiteld ‘Snackbar’), Vlot Winkelen, De Trui van Toen en Maandbiedingen.

Deze veertig kwartaalwinnaars zijn vervolgens opnieuw aan het publiekspanel voorgelegd. Daaruit is ‘Snackbar’ doorgedrongen tot de laatste tien kanshebbers. Op www.stergoudenloeki.nl kan door heel Nederland gestemd worden op zijn of haar favoriete commercial. De uitslag daarvan wordt voor 50% meegewogen in het stemtotaal. De andere 50% komt van de vakjury. Dat bepaalt samen uiteindelijk de winnaar van de Ster Gouden Loeki 2015. Donderdag 21 januari wordt in Amsterdam de Ster Gouden Loeki 2015 uitgereikt.