Beeld Tekst
Veghel, 18 september 2018

Jumbo slaat handen opnieuw ineen met Feyenoord

Feyenoord liefhebbers hebben de komende maanden nog meer reden om naar Jumbo te gaan. Bij 49 winkels in en rondom Rotterdam, Dordrecht, Gouda en Roosendaal kunnen zij sparen voor stickers van hun Feyenoord helden en hiermee een compleet Droomalbum volplakken. Kleine fans maken bovendien kans op een Droomdag bij de Rotterdamse voetbalclub. Tijdens deze Droomdag kruipen kinderen in de huid van een Feyenoorder, ontdekken de geheimen van De Kuip en ontvangen een origineel tenue en trainingspak. Een prachtige kans om kinderen die dromen van een carrière als profvoetballer bij Feyenoord de dag van hun leven te bezorgen.

De komende weken staan 49 Jumbo winkels in het teken van Feyenoord. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten bij deelnemende winkels drie Feyenoord stickers. De 168 verschillende stickers kunnen worden verzameld in het Feyenoord Droomalbum dat verkrijgbaar is voor €1,99.

Kans maken op de Droomdag
Op een aantal stickers staat op de achterkant een unieke code, waarmee klanten hun (klein)zoon of (klein)dochter online kunnen aanmelden om kans te maken op de Droomdag. Hiervoor dienen zij een foto te uploaden waarop te zien is dat hun zoon of dochter groot supporter van Feyenoord is. De 5 meest originele inzendingen per winkel winnen een deelname aan deze dag.

De spaaractie loopt van woensdag 19 september tot en met dinsdag 13 november 2018. De wincode kan geactiveerd worden tot en met zondag 18 november 2018. Per unieke code kan één kind worden opgegeven. De Feyenoord Droomdagen vinden plaats in het voorjaar van 2019. Kijk voor meer informatie, deelnemende winkels en de actievoorwaarden op www.jumbodroomdagen.nl.