Beeld Tekst
Veghel, 4 december 2019

Jumbo Rekem (Lanaken) feestelijk geopend

Rekem kleurt vandaag uitbundig geel vanwege de feestelijke opening van de eerste Jumbo supermarkt. Inwoners uit Rekem en wijde omgeving kwamen in grote getale langs om de Nederlandse winkelformule te ontdekken en te ervaren. Zij kunnen vanaf nu af aan ook in Rekem (Lanaken) winkelen met de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Klant staat centraal
Peter Isaac, managing director Jumbo België: “Onze medewerkers van Jumbo Rekem staan helemaal klaar om klanten te laten ervaren wat onze unieke Jumbo formule inhoudt: de beste service, buitengewoon groot assortiment en dat aan altijd lage prijzen. Klanten hoeven bij ons niet te kiezen. We zijn heel enthousiast om aan onze klanten Vlaamse klassiekers zoals lekker vers bereid stoofvlees aan te bieden en om ze unieke Jumbo producten zoals Wapenaer kaas en Laplace producten te laten ontdekken. We willen graag onze passie voor lekker én gezond eten delen en willen dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt. Zo gaan we ook in Rekem voor 100% tevreden klanten.”

7 zekerheden
De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Deze garanties heeft de Nederlandse retailer intern goed geborgd en klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt.

Harten veroveren
“Ik ben ontzettend trots dat we op zo’n korte termijn een derde winkel kunnen openen, deze keer in het mooie Rekem in de provincie Limburg,” zegt Jumbo CEO Frits van Eerd opgetogen. “De winkel ziet er ontzettend mooi uit en we hebben een fantastisch team dat staat te popelen om de klanten te ontvangen. We willen graag de harten veroveren van de inwoners van Rekem en wijde omgeving. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit met onze Jumbo formule voor elkaar gaan krijgen.”