Beeld Tekst
Veghel, 24 september 2018

Jumbo radio maakt boodschappen doen nóg leuker

Jumbo Foodmarkt, het distributiecentrum en het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel, beleefden vandaag een landelijke primeur met de lancering van Jumbo Radio. Met een eigen radiostation wil Jumbo de zintuigen van klanten en medewerkers prikkelen en boodschappen doen nóg leuker maken. Jumbo Radio gaat de komende maanden ook bij andere Jumbo winkels in de lucht om uit te groeien tot een volwaardig radiostation: met eigen dj’s, volop muziek en live-uitzendingen die worden verzorgd vanuit een radiostudio in Veghel.

Vandaag gaf Frits van Eerd, CEO van Jumbo, in Veghel het startsein voor de allereerste uitzending van Jumbo Radio. De programma’s van Jumbo Radio zijn sinds vanmiddag 15.30 uur te beluisteren in Jumbo Foodmarkt, op het hoofdkantoor en het distributiecentrum van Jumbo in Veghel. “Jumbo wil van haar klanten échte fans maken. In onze winkels worden hun zintuigen voortdurend geprikkeld met smaak, geur en kleur. En vanaf nu dus ook met audio. Wij geloven in de kracht van radio. Lekkere muziek verhoogt de sfeer. Dat zorgt niet alleen voor een prettige werksfeer voor onze medewerkers, maar maakt óók het boodschappen doen nog leuker voor onze klanten”, vertelt Van Eerd.

Favoriete muziek van medewerkers én klanten
Muziek is het belangrijkste ingrediënt van Jumbo Radio. Na een onderzoek onder ruim 1.800 medewerkers en klanten over de muziek die zij graag in de supermarkt zouden willen horen, is een selectie gemaakt. Deze nummers worden nu uitgezonden op Jumbo Radio. Muziek op het radiostation van Jumbo is vrolijk, positief en met een lekker tempo. Bovendien wordt de muziek voortdurend aangevuld en vernieuwd. Met haar eigen radiostation introduceert Jumbo een unieke primeur voor de retailbranche in Nederland en Europa.